Svi bruje o tome kako je Janica Kostelić trudna, a čini se da se razotkriva i tko je otac.

Galerija


Janica Kostelić je trudna, nosi dječaka i uskoro planira vjenčanje – ovo je kao tajfun proletjelo kroz sve medije, a onda je samo ostalo nedorečeno tko je otac dječaka koji će se, kako je Janica rekla, zvati Oskar.

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić razriješena dužnosti državne tajnice za šport Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

Čini se da ni to više neće biti tajna jer bivša skijašica navodno ljubi jednog snažnog momka.

Naime, kako piše Jutarnji, iako se, nakon što su viđeni u zajedničkom društvu na prošlogodišnjem zagrebačkom adventu, nagađalo da je bivša skijašica u vezi s godinu dana mlađim Zvonimirom Barišićem, kuloarima se sada proširila nova priča.

Kako je za Jutarnji potvrdio dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Priča je to koja se brzinom munje širi kuloarima, no državna tajnica i dalje šuti o tome s kime je te tko je otac njezina djeteta.

Janica bi trebala roditi u siječnju iduće godine, a do sada nitko nije skužio da je trudna jer je trbuščić vješto skrivala širokim majicama te drugim odjevnim kombinacijama.

Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL