Svi bruje o tome kako je Janica Kostelić trudna, a čini se da se razotkriva i tko je otac.

Galerija


Janica Kostelić je trudna, nosi dječaka i uskoro planira vjenčanje – ovo je kao tajfun proletjelo kroz sve medije, a onda je samo ostalo nedorečeno tko je otac dječaka koji će se, kako je Janica rekla, zvati Oskar.

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji" Janica Kostelić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Evo što je poručila Janica Kostelić u svojoj prvoj javnoj objavi od rođenja sinčića

Čini se da ni to više neće biti tajna jer bivša skijašica navodno ljubi jednog snažnog momka.

Naime, kako piše Jutarnji, iako se, nakon što su viđeni u zajedničkom društvu na prošlogodišnjem zagrebačkom adventu, nagađalo da je bivša skijašica u vezi s godinu dana mlađim Zvonimirom Barišićem, kuloarima se sada proširila nova priča.

Kako je za Jutarnji potvrdio dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Priča je to koja se brzinom munje širi kuloarima, no državna tajnica i dalje šuti o tome s kime je te tko je otac njezina djeteta.

Janica bi trebala roditi u siječnju iduće godine, a do sada nitko nije skužio da je trudna jer je trbuščić vješto skrivala širokim majicama te drugim odjevnim kombinacijama.

Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL