Bivša skijašica mudro šuti

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Galerija

Svi bruje o tome kako je Janica Kostelić trudna, a čini se da se razotkriva i tko je otac.

Janica Kostelić je trudna, nosi dječaka i uskoro planira vjenčanje – ovo je kao tajfun proletjelo kroz sve medije, a onda je samo ostalo nedorečeno tko je otac dječaka koji će se, kako je Janica rekla, zvati Oskar.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić - 1 objavila poznata hrvatica Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

Čini se da ni to više neće biti tajna jer bivša skijašica navodno ljubi jednog snažnog momka.

Naime, kako piše Jutarnji, iako se, nakon što su viđeni u zajedničkom društvu na prošlogodišnjem zagrebačkom adventu, nagađalo da je bivša skijašica u vezi s godinu dana mlađim Zvonimirom Barišićem, kuloarima se sada proširila nova priča.

Kako je za Jutarnji potvrdio dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Priča je to koja se brzinom munje širi kuloarima, no državna tajnica i dalje šuti o tome s kime je te tko je otac njezina djeteta.

Janica bi trebala roditi u siječnju iduće godine, a do sada nitko nije skužio da je trudna jer je trbuščić vješto skrivala širokim majicama te drugim odjevnim kombinacijama.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene