Činilo se kako je Lady Gaga sretna privatno i poslovno, a onda je prekinula zaruke s Christianom Carinom.

Galerija


O ovom se prekidu pričalo i pisalo svašta.

Vezani članci Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Neizbježna propast slavnog para: Snimanje filma udaljilo ga je od jedne, a privuklo drugoj poznatoj ženi? Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Svaki ju je dosad ostavio zbog ljubomore na njezin uspjeh, no sad napokon blista uz zaručnika

Iza pjevačice Lady Gage je odlična godina, barem u poslovnom smislu. Film "Zvijezda je rođena" koji je snimila s Bradleyjem Cooperom bio je veliki hit, a publika je bila oduševljena njezinom glumom i pjevanjem.

Činilo se i kako pjevačici ide i više nego dobro na privatnom planu, jer je neko vrijeme bila zaručena za holivudskog agenta Christiana Carina s kojim je provela posljednje 2 godine. Par je skrivao vezu od očiju znatiželjne javnosti, no Gaga je često u intervjuima isticala kako nikada nije bila mirnija i sretnija.

A onda je par prekinuo u veljači 2019. godine, neposredno prije dodjele Oscara s koje je pjevačica kući otišla sa "zlatnim kipićem". Neko se vrijeme pričalo da je razlog tome tajna romansa s Bradleyjem, no na kraju je ona sama priznala kako su te glasine bile samo medijski trik za privlačenje publike.

U posljednje vrijeme pjevačicu povezuju s glumcem Jeremyjem Rennerom s kojim se sve češće druži, no upućeniji izvori tvrde kako su zasad samo prijatelji. A dok se nagađa je li na pomolu nova holivudska romansa, saznalo se tko je glavni krivac za prekid zaruka, a u pitanju nije treća osoba, već Christian.

Kako prenose strani mediji, uspješni lovac na talente pred kraj veze nije se nimalo lijepo ponašao prema svojoj partnerici, zbog čega je ona odlučila prekinuti vezu. Navodno je Carino bio jako ljubomoran te je u svakom trenutku htio znati gdje mu je i s kim puno poznatija zaručnica.

"Stalno ju je zvao i slao poruke", otkrio je jedan od nepoznatih izvora, kao i to da ga prijatelji pjevačice od početka nisu mogli smisliti.

Ne znamo samo što će dotični napraviti s tetovažom njezinog lica na ruci... 

Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"