Najslavniji reper

Otkriveno što je rekao tik prije smrti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni reper bio je žrtva atentata, a sada znamo koje su njegove zadnje riječi.

Jedan od najslavnijih repera svoje generacije Tupac Shakurpreminuo je 13. rujna 1996. u bolnici u Los Angelesu,nakon što je tjedan dana prije na njega izvršen atentat. Ni danas nisu poznati počinitelji atentata.

Pogledaj i ovo Francesco LoPresti pratilo ga 700.000 ljudi Popularni tiktoker preminuo u 25. godini od posljedica teške bolesti, tužnu vijest potvrdila je njegova djevojka

Atentat je bio izvršen nakon boksačkog meča između Mikea Tysona i Brucea Seldona.

Odrasla s 2Pacom: 'Takav odnos imaš samo jednom u životu'

Policajac Chris Caroll, koji je bio u patroli u Las Vegasu tog kobnog 7. rujna 1996., tvrdi da je čuo zadnje riječi slavnog repera.
'Je** se', to su bile posljednje riječi koje mu je uputio.

Caroll je tog dana izvukao Tupaca iz suvozačkog mjesta u automobilu na kojeg je izvršen atentat, te ga je pitao tko je pucao na njega, ali prema riječima policajca nije mu odgovorio nego je vikao na Suge Knighta koji je bio s njim vozilu, piše Daily Mail.

'U početku se borio, a onda je postepeno gubio snagu. Kada je došlo do te promjene gledao me je, gledao me je ravno u oči. Tada sam ga još jednom pitao tko je pucao. Pogledao me je, uzeo dah, spremao se nešto reći. MIslio sam da će surađivati, a onda je samo rekao 'J...se', rekao je Caroll.

Nakon toga počeo je grgljati i ostajati bez svijesti. U tom trenutku je došla hitna pomoć u koju su ga unijeli u nesvjesnom stanju, objasnio je policajac koji je svjedočio posljednjim riječima velikog glazbenika.
Nakon toga je prebačen u bolnicu gdje je bio priključen na aparate za održavanje života. Preminuo je 13. rujna, tjedan dana nakon atentata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene