Misterij riješen?

Otkriveno zašto je Harry djelovao kao da je hladno odbio Meghan na balkonu kraljevske palače

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Screenshot Twitter 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Stručnjaci su analizirali snimku navodnog lošeg trenutka i prve javne nesuglasice princa Harryja i Meghan Markle.

Snimka koja prikazuje princa Harryja i vojvotkinju Meghan Markle kako stoje na balkonu Buckinghamske palače i kako joj on daje na prvi pogled strogu i ljutitu uputu da se okrene naprijed stvorila je pravu pomutnju na internetu i rasprave o tome što se zapravo dogodilo da je princ tako reagirao.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Harry je tijekom službenog događanja stajao iza Meghan, a u jednom trenutku ona se okrenula prema njemu te mu htjela nešto reći, no nije stigla jer se činilo kako ju je on poprilično ljutitog izraza lica odbio uz dvije-tri riječi, a ona poprimila neugodan izraz lica.

Ipak, čini se kako je to bio tek dio, a ne cijela snimka pa su stručnjaci za govor tijela i usana proveli kompletnu analizu i došli do zaključka kako je Harry u tom trenutku razgovarao s još jednom osobom koja se nije nalazila na balkonu, već unutar prostorije u palači.

Tako su zaključili i da je Harry svojoj ljupkoj supruzi kada se okrenula prema njemu drugi put rekao "okreni se i pogledaj", a prvi put joj je navodno odgovorio na neko pitanje koje mu je postavila "da, tako je".

Meghan se Harryju obratila netom prije nego što je počela svirati britanska himna "God Save the Queen" pa ju je Harry zamolio da se okrene prije toga kako bi sve bilo u skladu s protokolom i ponašanjem ostalih članova kraljevske obitelji, koje možda još uvijek nije sve usvojila.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene