Blur i Oasis već desetljećima su u svađi, a Noel Gallagher je napokon otkrio što je bio uzrok tome.

Galerija


Nakon što su se Mick Jagger i Paul McCartney obračunali oko toga čiji je bend bolji, oglasila se i mlađa generacija britanskih glazbenika. U pitanju su članovi bendova Oasis i Blur, a Noel Gallagher je otkrio zbog čega su bendovi u dugogodišnjoj svađi.

Vezani članci Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Snimka koja je zgrozila javnost: Pomahnitali pjevač Oasisa zgrabio vlastitu djevojku za vrat i počeo je gušiti... Slika nije dostupna Noel Gallagher stiže na Šalatu!

Pjevač grupe Blur, Damon Albarn, spavao je s djevojkom s kojom je u tom trenutku hodao Liam Gallagher, što je rezultiralo javnom svađom, istaknuo je Noel. Tvrdi i kako je između ostalog svemu presudila i droga.

"Liam i Damon su sjedili na istoj stolici u to vrijeme, a bilo je tu i puno kokaina. Od tu je krenula cijela svađa", ispričao je Noel za The Sun. Jedna djevojka očito je bila dovoljna za raskol čitave scene u trenutku najveće popularnosti tih bendova.

Iako nitko nije spominjao ime djevojke oko koje je izbila svađam obožavatelji pretpostavljaju da se radi o Lisi Moorish, Liamovoj bivšoj djevojci. Još onda su kružile glasine da Lisa Liama vara s Damonom. Par ima kći Molly (22).

Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde