Nove informacije

Stigao nalaz krvi Justina Biebera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što posljednja dva dana puni naslovnice svjetskih medija, 'galama' oko slučaja Justin Bieber još se uvijek nije stišala.

Naime, nakon što je mladi pjevač prošlog četvrtka uhićen zbog vožnje pod utjecajem narkotika, sada su procurile nove informacije koje su otkrile razinu alkohola u krvi koja mu je izmjerena tog dana.

Pogledaj i ovo Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Skandalozna Amy Sjećanje koje živi u pjesmama: Tragična priča dive koja je sve izgubila u paklu alkohola i droge

CNN je izvjestio da je razina bila izrazito manja nego se ranije sugeriralo. Navodno se radi o brojci ispod 0,8 promila i to u dva različita testa.

VIDEO Pušten iz zatvora - Šalu na stranu, ali on je g****'!

Bieber je navodno u dva navrata napuhao 1,4 i 1,1 promila u krvi, prema navodima Miami Heralda. Izvori su za isti medij otkrili i da je 19-godišnjak priznao da je 'pušio marihuanu, konzumirao anti-depresive te popio pivu ili dvije' prije nego je sjeo u žuti Lamborgnihi, prenosi Huffington Post.

Doduše, TMZ piše da je policajac koji je priveo Biebera osjetio intenzivan miris alkohola u njegovu dahu te naglasio kako je imao spore pokrete te pijan izraz lica. Dodao je i kako je pjevač inzistirao na tome kako je trijezan te policajcima govorio kako lažu o njegovom testu, što ga je moglo dovesti do još većih problema.

Nakon natpisa o tome kako je, nakon što je pušten iz zatvora, sav vedar otišao tulumariti, na pjevača je cijela situacija ipak utjecala što se može zaključiti po njegovim postovima na društvenim mrežama.

Naime, prije izlaska, na Instagramu je objavio 'selfie' na kojoj je popularni tinejdžder vidno utučen, a čini se da se oslanja i na vjeru u teškim trenucima koje prolazi jer je uz fotku dodao i komentar: 'Hvala ti, Bože.'  

Kasnije toga dana, na Twitteru se ponovno obratio svojim obožavateljima te napisao: 'Vi ste svi vrijedni, bez obzira što drugi kažu. Budite jaki, Bog uvijek uz vas. Moji Belieberi su mi promijenili život. Uvijek ću biti zahvalan.'

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene