IZNENADIT ĆETE SE

Otkriveno koliko Kardashianke zarađuju na društvenim mrežama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna četvrtina njihove mjesečne zarade dolazi od objavljivanja na društvenim mrežama.

Danas rijetko tko ne zna za slavne sestre Kardashian. Iznimno su popularne i vrlo aktivne na društvenim mrežama. US Weekly pokušao je doznati koliko točno sestre Khloe, Kim i Kourtney zarađuju od objava na društvenim mrežama. Podatak koji je obznaio Michael Heller, inače osoba koja je bila zadužena za dogovaranje poslova za popularne sestre, zbilja je šokantan.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Najviše zarađuje Kim Kardasahian jer ima najviše pratitelja.  Za kampanju koju odradi na društvenim mrežama zaradi čak 500.000 dolara. Sestre Khloe i Kourtney mogu zaraditi 250.000 dolara. ''Neće reklamirati bilo što. One svakodnevno dobivaju ponude i većinu odbijaju'', otkrio je Michael, piše US Weekly.

Zarada od pola milijuna za objavu statusa i fotki na društvenim mrežama zbilja je fascinantna jer su prije par godina bile ''obične'' djevojke iz susjedstva.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene