Izlazi sve više detalja o hollywoodskoj divi Marilyn Monroe, a izgleda kako je imala i više plastičnih korekcija – ne samo korekciju nosa.


Godinama se mislilo kako je hollywoodska bomba prirodna ljepotica, no nedavno objavljeni liječnički dokumenti otkrili su kako je Marilyn Monroe stavila implantate u bradu te je korigirala nos. Ipak, to nije sve. Prema zadnjim dokumentima, slavna plavuša povećala je i grudi.

Vezani članci Anastasia Pokreščuk Vlasnica najvećih obraza na svijetu objavila slike prije operacije, pogledajte što si je napravila Slika nije dostupna Nekoć je osvajala ljepotom, danas je potpuno neprepoznatljiva

'Ubrizgavali su joj tekući silikon i neposredno prije smrti imala je velike komplikacije jer su joj se grudi inficirale od prevelike doze silikona', tvrdi urednica modnog časopisa Allure, Joan Kron. 'Da si je Marilyn dala povećati grudi silikonom znala sam još 1995. Tada sam intervjuirala Rosemary Eckersley, glumičinu prijateljicu i ujedno udovicu jednog od poznatih holivudskih plastičara, Franklina Ashleya. Rekla mi je da su se Marilyn grudi inficirale neposredno prije smrti jer je pretjerala s injekcijama tekućeg silikona', piše Kron na svom blogu.

>> Najpoznatija seks bomba ipak je imala estetske zahvate: Evo i koje!

Zdravstveni karton Merlike vođen je pod imenom 'Joan Newman', a među podacima je bila njezina visina od 168 centimetara i 52 kilograma težine.

'Uvijek se nagađalo je li se Marilyn podvrgnula zahvatima ili ne. Svi su vjerovali kako je prirodna ljepotica. Tada, 1950., ljudi se nisu podvrgavali estetskim zahvatima, tako da je to sve poprilično novo', rekao je Martin Julien, izvršni direktor 'Julien's Auctionesa', aukcijske kuće koja će prodati glumičinu liječničku dokumentaciju.

Bez obzira na plastične operacije, Merlinka će i dalje biti najglamurozniji simbol Hollywooda.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook