prethodnica Vlatke Pokos

Sjećate li se Lidije? Pjevala je megahit "Dečko, ajde o'ladi", a onda je nestala. Evo gdje je sad!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lidija Asanović, danas Rush, slavu je stekla 80-ih godina prošlog stoljeća. Simpatična slatkica osvojila je srca obožavatelja diljem Jugoslavije, a onda iznenada nestala s glazbene scene.

Više od 30 godina prošlo je otkako je pjesma "Dečko, ajde o'ladi" osvojila srca obožavatelja diljem bivše Jugoslavije. Otpjevala ju je Zagrepčanka Lidija Asanović, koja je krajem 80-ih godina prošlog stoljeća bila članica kultnog benda Posljednja igra leptira.

Hit koji i danas mnogima ne izlazi iz glave nagrađen je čak i Oskarom popularnosti, a slatkica Lidija ubrzo je napustila članove dotadašnjeg benda i priključila se Srebrnim krilima. S njima je bila čak i na Eurosongu, gdje je 1988. godine osvojila šesto mjesto pjesmom "Mangup".

Iako joj je karijera bila na vrhuncu, Lidija je odlučila napraviti odmak od života pod svjetlima reflektora. U bendu Srebrna krila naslijedila ju je Vlatka Pokos, a o njezinu životu nakon povlačenja s glazbene scene zna se jako malo. Poznato je tek da Lidija već 26 godina živi u Münchenu u Njemačkoj, gdje se udala i uzela suprugovo prezime Rush, piše Jutarnji list.

Kako danas izgleda, može se vidjeti zahvaljujući Facebooku, no čime se točno bavi i dalje ostaje nepoznanica s obzirom na to da Lidija ne otkriva previše detalja o sebi na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene