Nove informacije

OTKRIVENI novi detalji o uhođenju Severine i sina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveni su novi detalji drame Severine Vučković.

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je nepoznati muškarac pratio i tajno snimao pjevačicu Severinu Vučković i njezinog sina Aleksandra, Jutarnji list navodi kako se radi o bivšem pripadniku postrojbe Antiterorističke jedinice Lučko, koji radi kao redar u jednom noćnom klubu.

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Priveden muškarac osumnjičen za uhođenje Severininog sina

Podsjetimo, sumnjivci su dijete koje je bilo s dadiljom pratili i u obližnji park te su ga ondje i fotografirali. Uplašena dadilja odmah je nakon incidenta obavijestila Severinu, koja je pak alarmirala svojeg menadžera Tomicu Petrovića. Nakon dojave Petrović je automobilom krenuo na mjesto događaja, gdje je zatekao jednog od sumnjivaca i pokušao ga fotografirati u svrhu dokaza. No muškarac je u tom trenutku nasrnuo na Severinina menadžera, pokušavši ga udariti u glavu.

Nakon što je identificiran zahvaljujući fotografijama Severininog menadžera Tomice Petrovića, bivši specijalac je ispitan u krim policiji zbog sumnje da je zajedno s još jednim muškarcem pratio 42-godišnju Severinu i njezina dvogodišnjeg sina. No, umirovljeni elitni specijalac, piše Jutarnji, inspektorima je izjavio da se slučajno našao u Severininoj ulici jer tamo često šeće zbog lošeg zdravlja. Drugi muškarac koji je pratio pjevačicu i sina nije otkriven.

Večernji list piše kako se radi o djelatniku zaštitarske tvrtke kojeg je, kako pišu, navodno unajmio Milan Popović.

Nazvali smo zagrebačku policiju u kojoj su nam rekli da oni nisu nadležni za taj slučaj. Neslužbeno doznajemo da je prije mjesec dana zatražena intervencija zbog kretanja sumnjivih osoba blizu mjesta stanovanja pjevačice, no nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene