Sve je to prečudno

Isplivali novi detalji o najtužnijoj princezi svijeta, palača sada tvrdi da je nigdje nema zbog pomalo bizarnog razloga!

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene od Monaka u javnosti se ponovno ne pojavljuje već neko vrijeme, a sada se o svemu službeno oglasila i kraljevska palača.

Princeza Charlene od Monaka prije godinu dana se povukla s kraljevskih dužnosti i nestala iz javnosti zbog navodnih zdravstvenih tegoba, a sada je palača objavila izjavu o njezinom oporavku jer je propustila jednu od najvećih svečanh proslava u svojoj zemlji.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene i princ Albert - 1 Ima i zabrinutih Najtužnija princeza uvjerava sve da je sretna, ali njena posljednja objava na Instagramu ipak govori drugačije?

To je potaknulo brojne glasine o njezinom zdravlju, posebno nakon što je njezin suprug princ Albert prošle godine otkrio da je primljena u jednu ustanovu za liječenje. Sada je palača odlučila otkriti nove detalje oporavka 44-godišnje princeze i tvrde da je on zadovoljavajući i da joj se stanje popravilo. 

Prema pisanju magazina People, palača je otkrila da je princeza propustila Dan svetog posvećenja 27. siječnja jer je bila podvrgnuta liječenju zuba te da će zbog toga njezin oporavak trajati čak nekoliko tjedana, što je mnoge ostavilo u nevjerici.

"Oporavak njezinog veličanstva princeza Charlene nastavlja se na vrlo zadovoljavajući i ohrabrujući način. Princeza ove godine nažalost neće moći prisustvovati svečanostima Dana svetog posvećenja, ali sa svojim suprugom princom Albertom II dijeli srce sa svim stanovnicima povodom ovih proslava. Čim joj zdravlje dopusti, princeza će s radošću ponovno družiti s njima", stoji u službenom priopćenju.

U studenom prošle godine, njoj blizak izvor je za Page Six izjavio da kraljevska obitelj nije točno prikazala zdravstvene komplikacije zbog kojih je Charlene boravila duže vrijeme u Južnoj Africi i da je umalo preminula zbog teške infekcije uha, nosa i grla koja je buknula nakon operacije.

"Nepravedno je da se prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palača želi zatajiti da je zamalo umrla u Južnoj Africi", rekao je tada izvor.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene