Otkriveni detalji

KAD ONA FEŠTA NIŠTA NIJE SKROMNO ludilo party

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveni su detalji rođendanske proslave kraljice Elizabete II., koja će trajati čak nekoliko dana.

Britanska kraljica Elizabeta II. proslavit će 90. rođendan krajem mjeseca, točnije 21. travnja. No, pravo slavlje rezervirano je za 12. svibnja, a trajat će nekoliko dana. Na popisu poznatih zabavljača našla su se imena poput Kylie Minogue, Jess Glynne i operne pjevačice Katherine Jenkins.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Sve oštriji prema njima Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

Proslava će trajati do 15. svibnja, odnosno četiri dana, a održat će se u poznatom dvorcu Windsor, kraljičinoj vikend rezidenciji udaljenoj oko 40 kilometara od Londona. Na proslavi će još nastupiti pjevačica Beverley Knight te glumci Martin Clunes i Damian Lewis. Poznata imena koja se još spominju su ona pjevača Jamesa Blunta i glumca Johna Boyege, zvijezde novog nastavka 'Ratova zvijezda'.

Proslava će ispričati životnu priču kraljice, od rođenja 1926. godine, preko krunidbe 1953. i 60 godina vladavine. Bit će to poprilično ekstravagantno slavlje s 900 konja i preko 1 500 jahača i zabavljača, a sama kraljica će se pojaviti tek na posljednjoj večeri svog rođendanskog slavlja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene