znaju se godinama

Princ Harry veliki je prijatelj američke prve dame, na vidjelo izašli i detalji, a o njihovom odnosu oglasio se i Joe Biden

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jill Biden i princ Harry upoznali su se još prije sedam godina, a sada su u javnost procurili detalji njihova prijateljstva, koje brine brojne Britance.

Princ Harry se u nekoliko navrata posljednjih mjeseci počeo petljati u američku politiku, što je naljutilo mnoge Britance te su neki već komentirali da to nije dobro. Sada su u javnost izašli detalji Harryjeva prijateljstva s novom američkom prvom damom Jill Biden.

Pogledaj i ovo Jill Biden i Doug Harris Što je ovo bilo? Pomalo bizaran trenutak prve dame SAD-a i i supruga potpredsjednice o kojem svi pričaju: "Ajme, covid, sada je to zbilja prošlost"

Njihovo prijateljstvo je započelo još prije sedam godina, dok je Harry obavljao kraljevske dužnosti kao britanski princ. Upoznali su se u Washingtonu, a iako je među njima 33 godine razlike, povezali su se odmah zbog svojih interesa u vojsku. Jill je zatim bila i na igrama Invictus u Londonu, nakon čega su održali kontakt.

Joe Biden se čak u nekoliko navrata našalio da je princ proveo i previše vremena s njegovom suprugom, a dvojac je očito pronašao mnogo zajedničkih interesa o kojima su satima razgovarali. Ostali su u dobrim odnosima, a Britance sada brine da će se Harry uplesti u američku politiku puno više nego što se očekuje.

Sve je krenulo nakon što su on i Meghan Markle pozvali američke građane da izađu na izbore, a njihov video implicirao je napad na Donalda Trumpa. Trump je na to odgovorio da nije Meghanin veliki fan te je Harryju poželio puno sreće s njom, jer kako je rekao, trebat će mu.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: AFP) +0 Lili Reinhart (Foto: Profimedia) Celebrity Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene