Jill Biden i princ Harry upoznali su se još prije sedam godina, a sada su u javnost procurili detalji njihova prijateljstva, koje brine brojne Britance.

Galerija


Princ Harry se u nekoliko navrata posljednjih mjeseci počeo petljati u američku politiku, što je naljutilo mnoge Britance te su neki već komentirali da to nije dobro. Sada su u javnost izašli detalji Harryjeva prijateljstva s novom američkom prvom damom Jill Biden.

Vezani članci Anthony Fauci Biden pozvao Faucija da se pridruži njegovu timu: "Zamolio sam ga da ostane na istom položaju" Obitelj Biden - 6 Bidenu će sin biti uteg? Bio usred skandala, dobio dijete sa striptizetom i borio se s ovisnostima

Njihovo prijateljstvo je započelo još prije sedam godina, dok je Harry obavljao kraljevske dužnosti kao britanski princ. Upoznali su se u Washingtonu, a iako je među njima 33 godine razlike, povezali su se odmah zbog svojih interesa u vojsku. Jill je zatim bila i na igrama Invictus u Londonu, nakon čega su održali kontakt.

Joe Biden se čak u nekoliko navrata našalio da je princ proveo i previše vremena s njegovom suprugom, a dvojac je očito pronašao mnogo zajedničkih interesa o kojima su satima razgovarali. Ostali su u dobrim odnosima, a Britance sada brine da će se Harry uplesti u američku politiku puno više nego što se očekuje.

Sve je krenulo nakon što su on i Meghan Markle pozvali američke građane da izađu na izbore, a njihov video implicirao je napad na Donalda Trumpa. Trump je na to odgovorio da nije Meghanin veliki fan te je Harryju poželio puno sreće s njom, jer kako je rekao, trebat će mu.

 

Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili