Lady Di u toplesu

Otkriveno kako je princ William reagirao kad su fotografije razgolićene princeze Diane završile u medijima

Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Getty Images) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ William (Foto: Screenshot) +0 Princ William (Foto: Getty) Galerija

Princ Williama našao se na meti izrugivanja zbog fotografija razgolićene princeze Diane.

Direktor medijske i izdavačke kuće Conde Nast, odnosno njezine britanske podružnice, 62-godišnji Nicholas Coleridge otkrio je dosad nepoznat detalj o tome kako su kolege okrutno zadirkivali princa Williama zbog fotografija njegove majke, princeze Diane u toplesu objavljene 1996. godine.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

To je jedna od tema o kojima Nicholas progovora u svojim memoarima "The Glossy Years", koji će uskoro ugledati svjetlo dana i u kojima je ispričao sve o susretu s pokojnom princezom Dianom. Ona mu se jednom prilikom pridružila na ručku u Vogue Houseu usred skandala s fotografijama i otkrila da ju je tada 14-godišnji William poprilično uznemiren nazvao telefonom iz škole.

Bilo je to tjedan dana nakon što su objavljene Dianine fotografije na kojima se sunčala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima na jednom balkonu u Španjolskoj.

"Nicholas, mogu li te pitati nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li vidio moje fotografije u Daily Mirroru, one u toplesu? William je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečki zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, što ti misliš?" navodno ga je Diana upitala Nicholasa.

Priznajući kako je u tom trenutku pocrvenio iste minute i doživio jedno od najneugodnijih trenutaka u životu, Nicholas joj je odgovorio kako su njezine grudi savršene te da se ne treba brinuti.

Nakon fotografija razgolićene majke, William je prije nekoliko godina imao problema s takvim fotografijama svoje supruge Kate Middleton.

Naime, 2017. godine zatražio je 1,3 milijuna funti odštete zbog fotografija Kate u toplesu koje su bile objavljene u francuskom časopisu Closer 2012. godine. Fotografije su nastale tijekom njihova odmora, kada su fotografi iz velike udaljenosti uspjeli snimiti Kate samo u donjem dijelu kupaćeg kostima te kako William nanosi kremu za sunčanje na Kateina gola leđa.

Princ William tvrdio je da su slike tim gore što ga podsjećaju na pokojnu majku jer su ih također snimili paparazzi, a upravo su oni uzrokovali prometnu nesreću u kojoj je ona izgubila život dok su je ganjali automobilom kako bi ju uspjeli snimiti u društvu ljubavnika Dodija Al-Fayeda.

Objavljene fotografije izazvale su dramatične reakcije u Velikoj Britaniji i tamošnji su ih mediji odbili objaviti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene