Princ Williama našao se na meti izrugivanja zbog fotografija razgolićene princeze Diane.

Galerija


Direktor medijske i izdavačke kuće Conde Nast, odnosno njezine britanske podružnice, 62-godišnji Nicholas Coleridge otkrio je dosad nepoznat detalj o tome kako su kolege okrutno zadirkivali princa Williama zbog fotografija njegove majke, princeze Diane u toplesu objavljene 1996. godine.

Vezani članci Princ Harry i princ William - 1 Braća Harry i William ujedinjeni na važan i emotivan dan, zaboravili na svađe kako bi odali počast pokojnoj majci Princeza Diana i princ Charles Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

To je jedna od tema o kojima Nicholas progovora u svojim memoarima "The Glossy Years", koji će uskoro ugledati svjetlo dana i u kojima je ispričao sve o susretu s pokojnom princezom Dianom. Ona mu se jednom prilikom pridružila na ručku u Vogue Houseu usred skandala s fotografijama i otkrila da ju je tada 14-godišnji William poprilično uznemiren nazvao telefonom iz škole.

Bilo je to tjedan dana nakon što su objavljene Dianine fotografije na kojima se sunčala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima na jednom balkonu u Španjolskoj.

"Nicholas, mogu li te pitati nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li vidio moje fotografije u Daily Mirroru, one u toplesu? William je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečki zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, što ti misliš?" navodno ga je Diana upitala Nicholasa.

Priznajući kako je u tom trenutku pocrvenio iste minute i doživio jedno od najneugodnijih trenutaka u životu, Nicholas joj je odgovorio kako su njezine grudi savršene te da se ne treba brinuti.

Nakon fotografija razgolićene majke, William je prije nekoliko godina imao problema s takvim fotografijama svoje supruge Kate Middleton.

Naime, 2017. godine zatražio je 1,3 milijuna funti odštete zbog fotografija Kate u toplesu koje su bile objavljene u francuskom časopisu Closer 2012. godine. Fotografije su nastale tijekom njihova odmora, kada su fotografi iz velike udaljenosti uspjeli snimiti Kate samo u donjem dijelu kupaćeg kostima te kako William nanosi kremu za sunčanje na Kateina gola leđa.

Princ William tvrdio je da su slike tim gore što ga podsjećaju na pokojnu majku jer su ih također snimili paparazzi, a upravo su oni uzrokovali prometnu nesreću u kojoj je ona izgubila život dok su je ganjali automobilom kako bi ju uspjeli snimiti u društvu ljubavnika Dodija Al-Fayeda.

Objavljene fotografije izazvale su dramatične reakcije u Velikoj Britaniji i tamošnji su ih mediji odbili objaviti.

Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu