Kakva priča

Gesta koju je napravila Milena Dravić, otkriva kakva je ona uistinu bila, a sve je otkrila njezina kolegica

Milena Dravić i Dragan Nikolić (Foto: Screenshot Youtube) Milena Dravić i Dragan Nikolić (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milena Dravić i Dragan Nikolić (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Milena Dravić na mnoge je ostavila snažan dojam, a sada je progovorila i njezina kolegica Dubravka Mijatović.

Milena Dravić bila je omiljena glumica, ali i kolegica i prijateljica. Dokaz tome jesu i mnogobrojne izjave onih koji su je voljeli, a nakon njezine smrti progovaraju o detaljima druženja s njom.

Pogledaj i ovo Momčilo Bajagić Bajaga Pohvalio splitsku publiku Bajaga na Sustipanu najavio veliku turneju povodom 40 godina karijere, a iskreno je rekao i što mu se ne sviđa u današnjem društvu: ''Ja možda to ne razumijem...''

Mladi glumci su je posebno voljeli, a posebno lijepu priču ispričala je Dubravka Mijatović, inače Milenina kolegica. "Ne morate me persirati, ja igram vašu majku", kazala im je legendarna glumica i tako odmaknula strah od mlađih kolega.

Nakon toga, Milena je otišla u trgovinu svima im kupiti Bajaginu ploču ''Pozitivna geografija''. Na snimanju je vrlo brzo postala dobra atmosfera, a do sada za ovu priču nije čuo Bajaga kojem je dakako drago zbog toga.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene