10 godina braka

Otkrivene prljave tajne kraljevske obitelji: 'U početku je to bio samo seks'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveni su intimni detalji kraljevskog braka...

Iako su već 10 godina u braku, princ Charles i njegova supruga Camilla Parker Bowles ne provode puno vremena zajedno. Kako je primijetila jedna od njezinih prijateljica: 'Čini se da Camilla ovih dana provodi manje vremena u Highgroveu, nego što je provodila dok je Charles bio oženjen za Dianu.'

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Teška vremena Shrvana Camilla rasplakala se pred kamerama, suze nije mogla zaustaviti, a emocije nije skrivao ni princ Charles

Tajne kraljevske obitelji - Pokojna princeza Diana slala prijeteće poruke Camilli

Kako piše Daily Mail, Charles i Diana većinu su vremena bili razdvojeni jer nisu mogli podnijeti društvo jedno drugog. Charles i Camilla pak provode vrijeme razdvojeni jer je to dobro za njihov brak. Ona voli buku i smijeh svojih petero unučića koji trče po kući u Ray Millu, a princ Charles pak voli mir i tišinu Highgrovea, gdje može uživati u svojim knjigama i papirima. I takav način života njima savršeno odgovara, a njihova ljubav čvršća je nego ikad.

'Oni žive odvojene živote, no kad su zajedno su odlični. Camilla zna kako ga umiriti, zna kad ne treba biti uz njega, kad ga treba ostaviti samog s njegovim mislima, kad treba biti vesela, kad mu mora biti potpora, a kada njegova ljubavnica. Ona je sjajna i točno zna kakva mu žena u kojem trenutku treba i ona je sve to', otkrio je izvor blizak paru.

Iako još uvijek postoje oni koji smatraju da je Camilla kriva za propast braka princa Charlesa i princeze Diane, Camilla je oduvijek znala kako se nositi s princem, kako ga raznježiti, ali i uzbuditi - znala je sve ono što princ s Dianom nije imao. 'Dugo vremena je to bio samo seks. Camilla bi rekla Charlesu što treba raditi u krevetu i njemu se to sviđalo', otkriva izvor.

Princ osjeća krivnju što je upravo on uvukao Dianu u taj kraljevski svijet s kojim se ona nije znala nositi. No, istodobno, jedva čeka Camillu učiniti svojom kraljicom jer smatra da je ona to itekako zaslužila nakon svih ovih godina ljubavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene