jedna je marilyn

Imala je teško djetinjstvo, veze u kojima je bila zlostavljana i borila se s depresijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manje poznate činjenice iz života ove slavne dive mogle bi pomoći da se stvori prava slika o tome kakva je u stvari osoba bila.

Marilyn Monroe definitivno je jedna od najvećih Hollywoodskih diva svih vremena čija slava ni nakon smrtni ne jenjava. Svaka vijest vezana uz njeno ime izaziva pozornost javnosti.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

Živjela je život obavijen tajnama, ljubovala s nekim od najmoćnijih muškaraca i na kraju tragično skončala. Prava istina o njenoj smrti ni dan danas nije poznata. Postoji puno teorija od kojih su neke itekako realne dok druge graniče sa znanstvenom fantastikom.

Ove fotografije snimljene su samo 3 tjedna prije smrti Marylin Monroe

Glumica je imala teško djetinjstvo, bila je u vezama u kojima su je zlostavljali, a pored svega toga borila se s depresijom

Marilyn je prije nego je postala velika filmska zvijezda živjela prilično skromno i radila poslove koji nisu bili ni malo glamurozni. Za vrijeme Drugog svjetskog rata radila je u tvornici za proizvodnju zarkoplova, najprije na testiranju padobrana, a kasnije na bojanju letjelica.

Vijest o legendarnoj filmskoj divi Marilyn Monroe uzdrmala Internet

David Conover je fotograf kojem pripisuju zasluge za Marilynkinu slavu. Upoznao ju je 1945. i bio je siguran kako bi ona mogla postati odličan model. Marilyn je bila prva žene na naslovnici Playboya i prva zečica. Za fotografije je dobila 50 dolara, a Hugh Hefner ih je otkupio za 500 dolara i na taj način pokrenuo svoju imperiju.

Monroe je imala velikih problema s pamćenjem tekstova za uloge. Za vrijeme snimanja čuvene komedije 'Neki to vole vruće', rečnicu 'To sam ja, Puslica', ponavljala je 60 puta!

Navodno joj osobna higijena nije bila jača strana. Rijetko se kupala, bila je neuredna, često je jela u krevetu, a ostatke hrane gurala bi pod posteljinu. 1953. godine bila je najangažiranija glumica na reklama. Snimala je reklame za doslovno sve, od zrakolova do krema za sunčanje.

Marilyn je uživala u golotinji. Često je na setu šetala gola tijekom snimanja

Slavna glumica voljela je žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

Imala je veliki problem s mucanjem. Kao mala je mucala, a i u srednjoj školi imala je problema. Tijekom filmske karijere odlazila je logopedu koji ju je naučio tehnike disanja kako bi se mucanje svelo na minimum. Stanje je bilo pod kontrolom sve do nekoliko dana prije smrti.

2010. godine tri su rendgenske slike njenog prsnog koša podane za 45 tisuća dolara

Snimka oralnog seksa izazvala je nevjerojatne reakcije javnosti, a kako bi sačuvao njezin lik, jedan je poslovni muškarac otkupio 15 minutni crno-bijeli nijemi film za miliju i pol dolara. Učinio je to jer nije želio da se njen ugled okalja. Neki tvrde kako je muškarac kojeg Marilyn oralno zadovoljava pokojni JFK s kojim je glumica imala aferu i kojeg i danas neki okrivljuju za njenu smrt.

1992. godine Hugh Hefner kupio je grobno mjesto odmah do njenog za 50 tisuća dolara. U tjednu nakon glumičine smrti broj samoubojstava vrtoglavo je porastao, u samo jednom danu ubilo se 12 osoba, navodi 'The New York Times'.

Misterij oko smrti slavne glumice i dan danas intrigira mnoge i vrlo često se pojavljuju razne 'istinite' teorije oko toga tko ju je i zašto ubio jer mnogi ne vjeruju da je glumica počinila samoubojstvo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene