Jedna je bila Joan

Otkrivene šokantne tajne iz života tragično preminule dive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Knjiga 'The Book of Joan: Tales of Mirth, Mischief, and Manipulation' donosi šokantne tajne iz života komičarke i voditeljice Joan Rivers.

Melissa Rivers, kći pokojne komičarke Joan Rivers u svojoj knjizi 'The Book of Joan: Tales of Mirth, Mischief, and Manipulation' otkrila je neke šokantne detalje iz života svoje majke koje javnost do sada nije znala.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Obitelj s gornjeg kata prava je majstorica Karijera joj je krenula zbog oklade s prijateljicom, a 20 godina kasnije njezina priča je brojne obožavatelje ostavila bez teksta

VIDEO Kći slavne komičarke uputila posljednje zbogom svojoj majci

Joan Rivers bila je omiljena komičarka i voditeljica koja svojim britkim humorom nije štedjela nikog. Ponekad su njeni komentari bili šokantni, a takav je bio i njen život.

1. Za svog supruga Edgara Rosenberga udala se nakon što su se poznavali samo pet dana! Knjiga otkriva tu njenu impulzivnu stranu. Ipak, Rosenberg je 1987. počinio samoubojstvo.

2. Joan uopće nije znala plesati niti je imala ritma. Jednom prilikom pokušala je upasti u plesni show tako da njena kćer potajno pleša umjesto nje. Nije baš najjasnije kako je to planirala izvesti.

'Želim da na mom pogrebu Meryl Streep plače na 5 različitih naglasaka'!

3. Rivers je bila jaka na riječima, to je bio njen način borbe. Ipak, jednom prilikom koristila se i šakama u obračunu s voditeljem Mattom Lauerom. Posvađali su se oko Elmo lutke koju je Joan silno željela. Počeli su se naguravati da bi na kraju završili na podu. Pogađate tko je dobio bitku? Joan je počela vikati 'Moja usnica, moja usnica', voditelj se sagnuo kako bi joj pomogao, Joan je iskoristila priliku, udarila ga, zgrabila lutku i pobjegla.

4. Komičarka je bila poznata po svojoj ljubavi prema estetskoj kirurgiji, a voljela je i darivati prijatelje i ljude s kojima je radila. Jednom je prilikom svom osoblju poklonila plastične operacije, a najbolje od svega je to što su svi bili oduševljeni poklonom.

Kad smo već kod plastičnih operacija, njena kći u svojoj knjizi tvrdi kako je Joan imala, ni manje, ni više, nego 348 različitih estetskih zahvata! 

5. Svojim izjavama često je šokirala javnost, jedna takva bila je i ona o sigurnosti djece tijekom vožnje. 'U moje vrijeme nisu postojala sjedala za djecu u automobilu. Polegla bih te na pod ispod suvozačevog sjedala. Nisam te držala u krilu kako ne bih izgužvala haljinu', objasnila je Joan Melissi jednom prilikom.

Okršaj diva: "Sve što ona zna je žonglirati lopticama slavnih redatelja!"

6. 2008. Joan je gotovo ostala bez vozačke dozvole nakon što ju je policija zaustavila zbog divljanja po cesti. Na suvozačevom sicu bila je otvorena boca vina uredno vezana pojasom. Nakon alkotesta Joan je puštena jer je nekim čudom bila trijezna. 

7. Iako mnogi misle kako je Joan bila velika Diva, Melissa tvrdi kako to nije istina. Bila je obična žena. jednom prilikom nije mogla pronaći svoj auto pa je jednostavno zaustavila prvi koji je naišao. Kako je uvijek bila široke ruke, tako je i taj put nagradila vozača koji ju je odveo kući.

8. Iako se nikada nije ponašala u skladu sa svojim godinama, u kasnijoj dobi ipak je imala neke hobije koje većina ljudi starije dobi ima, voljela je vesti goblene i štrikati navlake za jastuke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene