Obline A liste:

Otkrivene prave mjere svjetski poznatih oblina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se žene opterećuju je li im guza prevelika, brojne poznate zvijezde su zahvaljujući svojim oblinama i dobro zaradile. Sada su objavljene i njihove prave mjere!

Svaki dan privlače pažnju svojim bujnim tijelima, no kako one zapravo izgledaju u stvarnosti? DailyMail je složio listu zvijezda čije bujne pozadine donose milijunske zarade.

Pogledaj i ovo showbuzz 40 dana na intenzivnoj Objavio fotografiju punca koji boluje od korone: "Bio je protivnik maski, a onda mu se dogodio COVID''

Kakve žene žele najpoželjniji muškarci na estradi? Sve su nam otkrili!

Prva na listi je model, zabavljačica i reality zvijezda Coco Austin koja se hvali svojom velikom stražnjicom za koju tvrdi da je '100 posto prava'. Obujam struka iznosi svega 58,4 centimentra, dok je obujam bokova 101,6cm.

Sljedeća je reperica Nicki Minaj. 'Ljudi vole govoriti o mojoj stražnjici. Jednostavno je tako', kaže Nicki čije mjere su sljedeće: struk iznosi 66cm, a bokovi čak 114cm.

Slijedi australska reperica Iggy Azelea, a najveći obožavatelj njezine velike guze je njezin dečko košarkaš Nick Young. Opseg struka joj iznosi 58,4cm, dok obseg bokova iznosi 93,9cm.

Lista bujnih oblina ne može proći bez reality zvijezde Kim Kardashian koja je napravila čak i rendgensku snimku kako bi pokazala svima da nema implatante u stražnjici. Njezin zaručnik Kanye West čak je rekao kako ću 'umočiti njezinu guzu u zlato'. Njezine prave mjere iznose 66cm u struku i 101cm u bokovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene