Nije sve savršeno

Otkrivena tajna koje se srami obitelj Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedugo nakon problema s ovisnikom Lamarom Odomom, još jedna tajna slavne obitelji je izašala na vidjelo.

Čini se da u posljednje vrijeme svi problemi obitelji Kardashian izlaze na vidjelo. Nedugo nakon problema koje su imali sa suprugom Khloe Kardasnihan, Lamarom Odomom zbog njegove ovisnosti o drogama, otkrivena je još jedna obiteljska tajna. Naime, stup slavne obitelji - Kris Jenner ima mlađu sestru Karen Houghton čije se prošlosti Kris srami.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

>>Luckasta teta Kim Kardashian malo popila pa sve otkrila novinarima!

Karenin bivši suprug imao je problema s ovisnosti o drogama. Upravo zbog toga, zvijezda reality showa Kris Jenner, odlučila je držati svoju manje glamuroznu sestru daleko od očiju javnosti kako bi sačuvala dobar imidž.

Karen je bila u braku šest godina sa Markom Zettelom, od kojeg je tražila sudsku zabranu prilaska u siječnju 2009. godine. Iako se Kris pobrinula da se što manje pojavljuje u njihovom televizijskom showu 'Keeping Up with The Kardashians', Karen se pojavila na nekoliko obiteljskih događaja, uključujući i darivanje bebe Kim Kardashian i Kanye Westa kad je nakon nekoliko koktela više, novinarima otkrila detalje sa zabave.

Iako su je u nekoliko navrata pokušali odvući od kamera, Karen se opustila i novinarima ispričala što su jeli, tko je što odjenuo i još neke detalje koje su Kim, Kanye i Kris htjeli sakriti ili pak sačuvati za obiteljski reality show.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene