Obožavatelji željno iščekuju petu sezonu.


Nakon Dubrovnika i Lokruma, red je došao i na Kaštel Gomilicu gdje radnici postavljaju kulise za snimanje pete sezone 'Igre prijestolja'.

Vezani članci Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Kraljevski tretman: Ovo je u Dubrovniku uz Ronalda doživio još samo Papa Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko Ronaldo plaća privatni avion kojim je stigao u Hrvatsku

U tijeku su tek pripreme  za snimanje, no svi se nadaju da na novoj lokaciji neće biti problema kao što je bilo u Dubrovniku. Iako je grad dao dopuštenje za snimanje, problem je nastao zbog snimanja scene u kojoj kraljica Cersei šeta gola gradom, piše Dubrovački dnevnik. Iz produkcijske tvrtke Embassy Films nisu htjeli odati o kojoj je točno lokaciji riječ.

Ona je uistinu talentirana glumica, ali nekoć je svoj talent tratila na pijance!

Dubrovački dnevnik prenosi kako su iz Embassy Filmsa potvrdili da je biskupija bila jedan od privatnih vlasnika koji nije dao dopuštenje za snimanje svih scena serije na njihovoj površini, a ne samo one u kojima je gola kraljica Cersei. No iz biskupije tvrde drugačije. Naime, oni navode da ne dopuštaju samo tu scenu jer nije u skladu s normama kršćanskog morala i osnovne pristojnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook