Brojna iznenađenja!

Najveći modni događaj: Otkrivena imena dizajnera nove sezone Bipa FASHION.HR-a

Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) +0 Oružje (Foto: izismile.com) - 29 Galerija

Bipa FASHION.HR započet će revijama u kultnom prostoru Studentskog centra, a nastavit će se programom u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma.

Kraj listopada već je tradicionalno rezerviran za najveći modni događaj u regiji, tjedan mode Bipa FASHION.HR.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Plijenila poglede Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

Lideri modne scene, poznati dizajneri i nova mlada talentirana imena obilježit će i ovu sezonu koja donosi brojna iznenađenja, nova imena i lokacije, a modna groznica počinje 19. listopada i trajat će do 27. listopada.

Predstavljajući nove kolekcije najboljih hrvatskih dizajnera, iz sezone u sezonu, nestrpljivo se iščekuju imena koja će izaći na veliku modnu pistu. Nakon ogromnog uspjeha prošle sezone, čiji je vrhunac rezultirao i otvaranjem FASHION.HR pop up storea, uz novu lokaciju, velike novosti donosi i program 27. sezone.

Bipa FASHION.HR započet će revijama u kultnom prostoru Studentskog centra, a nastavit će se programom u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma. Prepoznat kao platforma koja diktira najnovije trendove u svijetu mode, koja pozicionira nove talente te spaja etablirane modne brandove s novim načinima prezentacije i komunikacije, i ove sezone Bipa FASHION.HR potvrđuje svoj značaj predstavljajući najznačajnija imena hrvatske modne scene.

Uz samostalne revije publici omiljenog Ivice Skoke, koji nastupa pod pokroviteljstvom Perwolla te reviju Roberta Severa, jednog od najdugovječnijih dizajnera, koji ovoga puta nastupa pod pokroviteljstvom branda Noelle, s nestrpljenjem se iščekuje slavljenička revija kralja muške mode, Ivice Klarića. Proslava 15 godina rada dizajnera, čije je ime sinonim za modno majstorstvo i genijalnost, doživjet će vrhunac na reviji, koja se održava pod pokroviteljstvom Philipsa, i koja će zatvoriti posljednji dan tjedna mode. I ove sezone svoju će kolekciju predstaviti hvaljeni modni dvojac I-GLE, koji je prošli put revijom u prekrasnom ambijentu zagrebačke Gliptoteke, oduševio publiku, a posebno iznenađenje bit će revija Branke Donassy, ikone dizajnerske scene koja se vraća na pistu nakon par godina pauze. U službenom programu svoje će kolekcije predstaviti Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec, Mateyaneira, Twins, a velika novost bit će nastup londonske dizajnerice hrvatskog podrijetla Staše Randall, koja će kolekciju svog branda Staša Design prvi put predstaviti u Hrvatskoj.

''Čeka nas izuzetno uzbudljiva sezona jer donosimo bogat program, najpoznatija dizajnerska imena, a revije će se održavati na dvije lokacije. Uz našu stalnu lokaciju i modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu, s kojom svake sezone podižemo produkcijske standarde, odabrali smo još jednu, izuzetno znakovitu lokaciju, Studentski centar. To je simbol kreativnog stvaralaštva i žarište mlade, nove snage i energije kojoj želimo dati krila na našoj modnoj sceni. FASHION.HR je sad već tradicionalno najjača platforma za predstavljanje modnih kolekcija i kao i dosad, i ova sezona će označiti iskorak za našu modnu scenu“, najavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Bipa FASHION.HR-a.

I ove će sezone revije pratiti bogati popratni program, a događaj godinama prati više od 200 novinara iz Hrvatske i regije. Program započinje revijama u Studentskom centru 19. listopada, a nastavlja se revijama u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma do 27. listopada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene