Iščekivanju je kraj!

''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +3 Nives Celzijus (Foto: Mislav Žabarović) Galerija

Show ''Ples sa zvijezdama'' okupit će najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima.

U tijeku su pripreme za poznati svjetski show "Ples sa zvijezdama" koji će ove godine producirati najgledanija televizija u Hrvatskoj Nova TV.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Spektakularna večer! Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Show će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. S obzirom na to da je veliko iščekivanje u tijeku, medijima su već počela kružiti neka imena i nagađanja tko bi se sve mogao naći u plesnim cipelama novog zabavnog formata Nove TV. Ovih dana odlučeno je koje su to sve zvijezde koje ćemo pratiti u popularnoj zabavnoj emisiji te donosimo njihova imena.

Poznati model i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe Viktorija Đonlić Rađa s veseljem je prihvatila novi izazov, baš kao i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić, koju ćemo sada imati priliku vidjeti u sasvim drugačijoj ulozi.

Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina, poznatog po brojnim ulogama, kao i po onoj u hit-seriji "Na granici".

Na bini "Plesa sa zvijezdama" vidjet ćemo i poznatog pjevača te nedavnog pobjednika Zagrebačkog festivala Damira Kedžu, te provjeriti koliko mu je zaista teško ostaviti se mikrofona i ne zapjevati kada se upale kamere.

Osim Kedže u showu "Tvoje lice zvuči poznato" sjajno smo se zabavljali i uz nastupe poznatog stand-up komičara Ivana Šarića, kao i uz popularnu pjevačicu Nives Celzijus, stoga vjerujemo da će i njihov angažman u ovom zabavnom formatu Nove TV oduševiti i mnoge ostaviti bez daha. Kao veliko iznenađenje tu je i ulazak u show najpoznatijeg hrvatskog stilista Marka Grubnića, koji je također odlučio pokazati i usavršiti svoje plesno umijeće.

U show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić Berardini, Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin.

Produkcijski tim Nove TV najavljuje kako su pripreme za ovaj zahtjevni projekt u tijeku te da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene