Odlična ekipa!

Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Lana Klingor Mihić Fabijan Pavao Medvešek Marina Orsag Lu Jakelić Marko Braić Mario Valentić Siniša Ružić Neda Parmać Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato +0 Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Galerija

Među kandidatima šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' su Siniša Ružić, Marko Braić, Pavao Medvešek, Mario Valentić, Neda Parmać, Lana Klingor Mihić, Lu Jakelić i Marina Orsag. Osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan.

Ovog proljeća čeka nas novo izdanje popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a osmero kandidata šeste sezone već je u temeljitim pripremama za zahtjevne transformacije koje ih očekuju. Atraktivne maske, nevjerojatne transformacije u kojima ćemo teško naći obrise kandidata očekuju nas u do sada najuzbudljivijoj sezoni hit-showa Nove TV.

Pogledaj i ovo Marko Braić i Mia Kovačić Zajednička jedna stvar Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja!

Među kandidatima šeste sezone je kazališni, filmski i televizijski glumac Siniša Ružić, kojeg će obožavatelji serije ''Na granici'' sigurno s nestrpljenjem dočekati. Omiljeni Tomo Boban sada stiže na binu u novim ulogama te će biti zanimljivo vidjeti koja će mu transformacija nabolje pristajati. Siniša otvoreno priznaje da ga je strah žirija te dodaje:

''Volim pjevati, volim se maskirati, volim se zezati, volim zabaviti i iznenaditi publiku. Oduševljen sam što sudjelujem u ovom showu, osjećam i strah i uzbuđenje. Okružen sam izvrsnim kolegama i frendovima koji će sudjelovati, svi imaju neke dosege i karijere, svi su osobno zanimljivi i dragi ljudi, i vesele me s njima razgovori o kuhinji, glazbi, sportu, obitelji. Već sad obožavam vrijeme koje provodimo u zezanciji, vicevima i sitnim podmetanjima. Atmosfera je poticajna, navijamo jedni za druge.''

Od glumaca iz popularne serije, u showu će se okušati i mlade glumačke snage, također zvijezde serije ''Na granici'', Marko Braić i Pavao Medvešek. Marko ističe kako ga zanimaju općenito ekstremne transformacije, pa ga veseli što će upravo to imati priliku ostvariti u showu, te dodaje:

''Pomisao na višesatno šminkanje ulijeva mi pomalo strah u kosti, no voljan sam suočiti se s tim i riješiti se svih predrasuda i strahova ovom prilikom. Fabijan Pavao ususret showu izjavio je: ''Veselim se nastupima u showu, smatram da je to odlična prilika izađem iz svoje zone ugode. Nikada dosad nisam sudjelovao u nečemu što je na toliko visokoj produkcijskoj razini i to me neopisivo veseli i motivira da dajem sve od sebe da zadovoljim publiku, ali isto tako da se i zabavim i naučim nešto novo i korisno za mene kao glumca i glazbenika. Glazbom se bavim odmalena, no imitacija u glazbi nešto je potpuno novo i neistraženo za mene. Bit će to ludo razdoblje, jedva čekam da sve počne.''

Među muškim natjecateljima nalazi se i fitness trener, glumac i model Mario Valentić. Da mu ples dobro leži, dokazuje između ostalog i titula pobjednika u jednoj od sezona formata ''Ples sa zvijezdama'', a kako mu leže sveukupne transformacije, saznat ćemo u 13 emisija showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Promotor zdravog života, profesor kineziologije s dugogodišnjim glumačkim iskustvom, za sudjelovanje u showu kaže: ''Gluma/imitacija, plus ples, plus pjevanje u jednom možda je najizazovniji oblik scenskog nastupa, no izazove volim, pogotovo kad se oni dotiču onoga što jako volim raditi. Pjevanje mi je od te tri varijable najmanje blisko, pa bi tu moglo biti sklisko. No veseli me što imam priliku upoznati se i usavršiti i tom polju, pa samim time rasti i razvijati se.''

U novim ulogama i čarima transformacije u druge glazbene legende i ikone okušat će se i pjevačica Neda Parmać. Neda ističe kako je od samog početka prikazivanja ovog formata u Hrvatskoj priželjkivala poziv na audiciju, a o prilici koja joj se i pružila u nadolazećoj sezoni kaže: ''Ovo je idealna prilika da otpustim sve kočnice uz izliku da je to zadatak koji mi je dodijelila gljiva. Veseli me svaka transformacija i mislim da ne postoji lik koji neću s guštom odraditi.''

Ulaskom u show Lana Klingor Mihić vraća se pjevanju, a kako će se snaći izvan svoje zone ugode jer se odvikla od mikrofona, reflektora i scene, tek ćemo vidjeti. Bivša pjevačica, a danas uspješna poslovna žena, vlasnica PR agencije, pobjednica hrvatskog Celebrity MasterChefa i strastvena kuharica, veseli se glazbi, transformacijama i zabavi koje u ovom jedinstvenom formatu neće nedostajati. Lana je izjavila: ''Trema će biti moj najbolji prijatelj i stalni pratitelj, no nadam se onaj ugodni. Dok je god prisutna trema, to znači da mi je stalo."

Na binu ''Tvoje lice zvuči poznato'' stat će u 13 emisija i hrvatska kantautorica i radijska voditeljica Lu Jakelić. ''Život se događa izvan zone ugode, a TLZP je upravo taj proces. Veselim se vidjeti tko sve mogu biti, dok sam pritom najbolja moguća verzija sebe. Ohrabruje me činjenica da možeš biti sve ono što te plaši uz pomoć maski, a zapravo si cijelo vrijeme to autentičan ti.

Strah i pojam konkurencije u ovoj priči nisu mi bliski jer mislim da bih bila na krivom mjestu kad bih se tako postavljala. Radujem se radoznalo svemu, a eventualno je tu samo vrsta neugode - jer još nisam iskusila ovakvu vrstu posla i zabave. Jednako se veselim brkovima, poprsju, tupeima, trikoima, perikama...'', izjavila je Lu.

Novim vještinama veseli se i stand-up komičarka Marina Orsag, koja otvoreno priznaje: ''Plaši me da neću dobiti likove uz koje mogu pokazati sve što mogu i da ću pasti na pozornici jer idem bez naočala, a leće u boji nemaju dioptrije. Počela sam se pripremati u teretani za izazovan tempo, ali uz svoje obveze jednostavno nemam vremena, pa se nekako nadam da je moj dosadašnji tempo dovoljno izazovan da me je pripremio na ovaj.''

Legende se vraćaju uskoro na Novu TV, a osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Frano Ridjan i Maja Šuput Maja Šuput - 2 Frano Ridjan +6 Maja Šuput - 1 inMagazin Uskoro kreće show ''Tvoje lice zvuči poznato'': Donosimo kakvi vas noviteti očekuju u novoj sezoni!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene