Saznali smo gdje je nestala manekenka Kristina Lumbar.

Galerija


Vjerojatno ste već zaboravili manekenku Kristinu Lumbar, no mi smo je pronašli. Nekada je bila česta šetačica modnim pistama, snimala spotove, modne kampanje… A onda je modne piste stavila u drugi plan te postala reality igračica.

Vezani članci Paulina Porizkova Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu

Kristina je tako bila sudionica jednog reality showa u BiH, ali i sudionica jednog na Kosovu. U te dvije zemlje osvojila je gledatelje i bila golema zvijezda.

Iako u Hrvatskoj nije nosila baš svaku značajniju reviju, na Kosovu je nosila i tamošnji Fashion Week, baš kao i revije u Bankoku, Dubaiju, Milanu te Parizu.

Medije je punila i nakon što je otkriveno da je u vezi s bivšim košarkašem Cibone, Leonom Radoševićem, a na njezin je šarm, šuška se, pao i proslavljeni borac Bob Sapp koji se dolaskom u Zagreb slikao s manekenkom bez majice.

Ipak, danas Kristina vodi nešto mirniji život. Trenutno studira komunikacijski menadžment i trenutno je na zadnjoj godini, a često radi kao voditeljica različitih manifestacija, od borilačkih do izbora ljepote.

Osim toga, ova je ljepotica počela i graditi apartmane na otoku Susku, tako da će uskoro živjeti i od iznajmljivanja istih.

Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom

Bivšu seks-bombu paparazzi snimili kako pomaže 87-godišnjem mužu da ustane nakon što je pao na plaži