Angelina Jolie i Brad Pitt u braku su bili do 2016. godine, a počeli su vezu dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston.

Galerija


Holivudski miljenik Brad Pitt podiže mnogo prašine svojim privatnim životom, a nakon razvoda od Angeline Jolie i dalje kruže glasine s kime se točno ovaj ljepotan viđa.

Vezani članci Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena Jennifer Aniston Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Najglasnije su one oko njegove bivše supruge Jennifer Aniston, s kojom glumac navodno čak planira i vjenčanje. Ipak, slavni par nije se oglasio po tom pitanju, a sve znamo zahvaljujući njihovim bliskim ljudima.

Brad i Jennifer su se rastali 2005. godine nakon što su pet godina bili u braku. Glumac se nakon razvoda vjenčao s Angelinom Jolie koju je upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith", dok su on i Jennifer još bili u braku.

Bivši tjelohranitelj Angeline Jolie Mark Behar za US Weekly je sada otkrio kako se kemija među bivšim supružnicima mogla vidjeti od samoga početka. Nije bio iznenađen kada su se vjenčali, a ni u početku kada ih je uhvatio kako se u pauzama snimanja ljube.

Prema navodima nekih ljudi bliskih paru, Angelina je koristila razne taktike kako bi zavela Brada. Tijekom snimanja filma navodno je svukla donje rublje koje se inače koristi na setovima kako bi glumci izgledali da su goli te je potpuno gola došla njemu u krevet u jednoj od scena. Svi smo vidjeli tu scenu, kaže izvor blizak paru.

Brad i Angelina su se razišli 2016. godine, a Brad i Jennifer navodno uživaju u obnovljenoj romansi.

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala