Hollywoodska ljepotica

Otkrila zašto se skida u gotovo svakom filmu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumicu Rooney Maru krase vitka figura i lijepo lice. Upravo su je te dvije karakteristike svrstale u društvo hollywoodskih ljepotica.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Intervju za In Magazin Slavna glumica ekskluzivno nam je otkrila zašto je ostavila sve muškarce koje je voljela

S obzirom na ljepotu ove glumice ne čudi kako se redatelji bore za to u čijem filmu će se skinuti. A Mari to nimalo ne smeta.

U intervjuu za magazin Interview izjavila je kako u golotinji ne vidi ništa čudno. A upravo je takve scene imala priliku snimiti u filmu 'The Girl With The Dragon Tattoo', u kojem je utjelovila Lisbeth Sander.

'Smatram kako je ljudsko tijelo nešto čega se ne smijemo sramiti. Svi ljudi na svijetu imaju iste dijelove tijela. Stoga gledanje u njih gole ne bi trebao biti neki šok', zaključila je Mara te dodala kako tijekom snimanja golišavih scena samo radi ono što joj redatelj kaže.

Njezin posljednji projekt na kojem je radila bio je film 'Side Effects' redatelja Stevena Soderbergha u kojem se također skinula. Upravo se Soderbergh i našalio na njezin račun primijetivši kako je 27-godišnja Mara gola u gotovo svakom filmu.

No, Mara u intervjuu otkriva kako nije bila uvijek tako otvorena prema golotinji. Bila je dosta sramežljiva. Otkrila je i koji dio tijela najviše voli. To su - stopala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene