Otkazano gostovanje

Redaju se optužbe za seksualno zlostavljanje, a on - nema komentara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na malom ekranu bio je tata kakvog su svi htjeli imati, no ovih se dana slavni komičar suočava s teškim optužbama!

Poznati komičar Bill Cosby gostovao je kod novinara NPR-a, a ovaj nije mogao prijeći preko optužbi za seksualno zlostavljanje koje se u posljednje vrijeme vežu uz ime slavnog komičara. No, Cosby je odlučio ne odgovoriti na takva pitanja.

Pogledaj i ovo Bill Cosby (Foto: Getty Images) Cosby negira optužbe Nekad omiljeni komičar kojeg je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje opet na sudu

Barbara Bowman tvrdi: 'Bill Cosby me drogirao i silovao!'

'Nije mi zadovoljstvo postaviti vam ovo pitanje, gospodine Cosby, no postoje neke ozbiljne optužbe na vaš račun u posljednje vrijeme', rekao je voditelj, a zatim je nastupila tišina i Cosbyjevo negiranje klimanjem glave.

Komičar je trebao nastupiti i u popularnom showu Davida Lettermana, no njegovo je gostovanje otkazano. Iako nije naveden razlog otkazivanja nastupa, za pretpostaviti je da je riječ o sve češćim navodima u javnosti da je Cosby u prošlosti zlostavljao nekoliko žena, čije su šokantne ispovijesti ovih dana procurile u javnost.

Barbara Bowman nedavno je za Daily Mail ispričala kako ju je komičar zlostavljao kad joj je bilo 19 godina. 'Taj muškarac me drogirao i silovao, on je čudovište', rekla je Barbara. Cosby nikada nije bio optužen za seksualno zlostavljanje, već je u tajnosti dogovorena odšteta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene