Zbog mjera opreza neće se održati koncerti najavljeni za naredni period, među kojima je i onaj Joška Čagalja Jole koji je trebao biti ove subote.

Galerija


Mnogi su se zabrinuli nakon što je objavljeno da je pjevač Dejan Domić zaražen koronavirusom. Pjevač je prošloga tjedna bio u Srbiji, odakle se vratio u Knin i tamo održao koncert.

Vezani članci Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Jole je sinoć zapalio Cibonu hitovima, a njegova prelijepa supruga vitkim nogama Jole (Foto: Bojan Zibar) Jole je sinoć priredio najveći tulum u Zagrebu

Zbog mjera opreza tako se neće održati koncerti najavljeni za naredni period. Među njima je i nastup Joška Čagalja Jole, koji je trebao na Kninskoj tvrđavi održati koncert ove subote. Dejan Domić istaknuo je da se osjeća dobro.

"Trenutačno se osjećam dosta dobro. U ponedjeljak sam dobio simptome, loše sam se osjećao i imao sam blago povišenu temperaturu. Odlučio sam se testirati na koronavirus", rekao je za portal Dalmacija danas. Istaknuo je kako ga je najviše strah da je virus prenio drugim ljudima s kojima se družio.

"Nisam sigurno sa svima imao bliski kontakt, ali bilo je i dosta njih s kojima je bilo bliskog kontakta", rekao je Domić.

Nekad najljepša plavuša zarobljena u paklu ovisnosti postala je sjena same sebe – muškarci su patili za njom, a žene joj se divile