mjere opreza

Pjevač zaražen koronavirusom nastupio u Kninu, pa u zadnji tren otkazali Jolin nastup

Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole +0 Jole (Foto: Privatni album) Galerija

Zbog mjera opreza neće se održati koncerti najavljeni za naredni period, među kojima je i onaj Joška Čagalja Jole koji je trebao biti ove subote.

Mnogi su se zabrinuli nakon što je objavljeno da je pjevač Dejan Domić zaražen koronavirusom. Pjevač je prošloga tjedna bio u Srbiji, odakle se vratio u Knin i tamo održao koncert.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ispričao nepoznate detalje Kralj domaće zabavne glazbe progovorio o ljubomori u braku: "Ja sam društven čovjek, mislim, ja u ovih 18 godina...''

Zbog mjera opreza tako se neće održati koncerti najavljeni za naredni period. Među njima je i nastup Joška Čagalja Jole, koji je trebao na Kninskoj tvrđavi održati koncert ove subote. Dejan Domić istaknuo je da se osjeća dobro.

"Trenutačno se osjećam dosta dobro. U ponedjeljak sam dobio simptome, loše sam se osjećao i imao sam blago povišenu temperaturu. Odlučio sam se testirati na koronavirus", rekao je za portal Dalmacija danas. Istaknuo je kako ga je najviše strah da je virus prenio drugim ljudima s kojima se družio.

"Nisam sigurno sa svima imao bliski kontakt, ali bilo je i dosta njih s kojima je bilo bliskog kontakta", rekao je Domić.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto:Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najljepša plavuša zarobljena u paklu ovisnosti postala je sjena same sebe – muškarci su patili za njom, a žene joj se divile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene