Godinama ne pričaju

Ona na svom računu ima milijune, ali njezin otac i dalje radi kao dostavljač

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Van der Veen i Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Getty Images) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele i njen otac Mark Evans ne pričaju od 2011. godine.

Nakon što je viđen kako dostavlja pakete u Cardiffu, otac britanske pjevačice Adele, Mark Evans našao se u središtu pozornosti i to upravo zahvaljući svom novom poslu dostavljača i maloj plaći.

Pogledaj i ovo Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Čestitamo! Bivši hrvatski reprezentativac poslije svih životnih nedaća napokon ima razloga za slavlje

Naime, dok Adele zarađuje milijune svojim pjevanjem, njen 55-godišnji otac zarađuje "samo" 50 funti radeći kao dostavljač u jednoj britanskoj dostavljačkoj službi. Inače, otac sa svojom slavnom kćeri ne priča već godinama nakon što su se posvađali 2011. godine, piše The Sun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Uzrok svađe bila je Markova tvrdnja, koji je inače napustio Adele kao dijete, kako je imala problema s traženjem prave ljubavi zbog toga što je bila napuštena u djetinjstvu.

"On zapravo nema život, samo živi iz dan u dan. Bio je vodoinstalater ali počeo je raditi kao dostavljač prije nekoliko mjeseci", otkrio je izvor blizak Marku.

U intervjuu koji je doveo do velike svađe, Mark je priznao kako nije bio dobar otac zbog činjenice da je napustio Adele kad su joj bile tek tri godine i njenu majku Penny Adkins da je sama odgaja.

Unatoč tome što je prekinuo ljubavnu vezu s Penny, Mark je ostao blizak s Adele, koja bi školske praznike provodila u Walesu s bakom i djedom Evans te polubratom Cameronom.

Njihovi pravi problemi započeli su zapravo 1999. godine nakon smrti Adelina djeda i Markova oca, koji je utjehu potražio u alkoholu i tako započeo dugogodišnju borbu s ovisnošću.

Svojevremno je priznao kako joj piše pisma svakog mjeseca i kako se nije prestao nadati druženju sa svojim unukom.

"Ne smije ni pomisliti kako je ne želim vidjeti, moram saznati što nije u redu i pokazati joj kako želim biti dio njena života", izjavio je Mark u jednom intervjuu.

No, čini se kako je Adele, čija se imovina procjenjuje na oko 140 milijuna britanskih funti, ovih dana posvećena prvenstveno poslu i snimanju novih pjesama. To bi značilo da je moguć izlazak i njenog novog albuma, obzirom da je posljednjeg objavila 2015. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +4 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene