Otkako je američki državljanin

Voli bahate: Otac Melanije Trump voli vrijeđati novinare baš kao njezin suprug

Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) MANDEL NGAN / AFP 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Viktor Knavs (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP) +0 Melania Trump (Foto: Profimedia) Galerija

Novinar Bojan Požar tvrdi da je Melanijin otac Viktor Knavs u mladosti bio osuđen za utaju poreza.

Prvi put otkako je nedavno izvanrednom naturalizacijom postao američki državljanin Viktor Knavs, otac američke prve dame Melanije Trump, doputovao je u staru domovinu zbog privatne tužbe za klevetu i povredu časti koju je prije više od dvije godine podnio protiv novinara Bojana Požara.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Knavs je iskaz dao u petak na okružnom sudu u Ljubljani, gdje se pojavio samo u pratnji svoje odvjetnice. Odbio je dati bilo kakvu izjavu novinarima koji su ga opsjedali te im je poručio da su napasniji od američkih kolega i na odlasku sa suda dobacio im samo "bye bye".

Knavsova odvjetnica Nataša Pirc Musar, koja u Sloveniji zastupa i pravne interese Melanije Trump, izjavila je da je novinar Požar tužen jer je u svojim nezavisnim publikacijama i tabloidu svojedobno navodio da je Knavs u mladosti bio u zatvoru, a što nije točno i kleveta je.

Knavs je preko svoje odvjetnice pokrenuo postupak u kojemu novinara tuži Požara jer je 2016., objavio članak "Dokumenti, utaja poreza: Viktor Knavs bio u zatvoru?".

Radilo se o navodima da je Knavs u mladosti, u vrijeme kad se bavio prodajom automobilskih dijelova, bio osuđen za utaju poreza, odnosno za trgovinu na crno i zato osuđen na zatvorsku kaznu.

Požar, koji se sa svojom listom kandidirao na parlamentarnim izborima ljeti 2018., no nije prešao prag za ulazak u parlament, svoju je tvrdnju dokazivao navodnim dokumentima iz policijskog arhiva te izjavom susjede Knavsovih. Ta žena iz Sevnice, gdje su nekada Knavsovi živjeli, potvrdila je da je Knavs bio osuđen i boravio je u zatvoru pred kamerama jedne američke televizije u vrijeme američke predsjedničke kampanje, no presuda i zatvorska kazna navodno su naknadno bile brisane iz policijske evidencije.

Požar je u petak nakon suđenja sugerirao da i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji iznesenoj u članku, ali je rekao da je Knavs u sudnici prihvatio njegovu pruženu ruku, sugerirajući tako da je moguća izvansudska nagodba.

Požar je i autor "neautorizirane biografije" Melanije Knavs Trump u kojoj je opisao slovenski dio njezina životopisa i impresije onih koji su je poznavali u djetinjstvu i mladosti, a koju je u prijevodu na engleski pokušao plasirati na američko tržište odmah nakon izbora nakon kojih je Melania postala prva dama Sjedinjenih Država. (Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u prvom noćnom provodu nakon rođenja kćerkice
 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) Celebrity Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene