U teškom je stanju...

Još jedan šok za kraljevsku obitelj: Otac Meghan Markle završio u bolnici, princ i supruga o situaciji se nisu oglasili!

Otac Meghan Markle Thomas Markle - 6 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 6 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Otac Meghan Markle Thomas Markle - 6 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 7 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 5 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 4 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 1 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 2 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 3 Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 6 +8 Meghan Markle - 3 Galerija

Bivši kraljevski par doznao je šokantne informacije, otac Meghan Markle doživio je teški moždani udar, a nažalost, nije ostao ni bez posljedica.

Nekoliko dana prije nego što je trebao prvi put odletjeti u London na kraljičin Platinasti jubilej, otac vojvotkinje od Sussexa Thomas Markle doživio je teški moždani udar zbog kojeg je izgubio govor.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Bez ikakve najave Meghan Markle iznenadila povratkom na Instagram, odmah je objavila i video iz svojeg doma!

Trenutno je na hitnom liječenju u američkoj bolnici.

Naime, Thomas je sljedećeg tjedna s Meghan i Harryjem trebao otputovati u London, a želja mu je odavno bila posjetititi dvorac Windsor.
Nažalost, Dan Wootton, britanski novinar izvjestio je kako je Thomasa zadesila grozna sudbina.

''Užasnut sam što mogu izvijestiti o ovoj vijesti, samo sedam dana prije nego što bi mi se Thomas pridružio u Londonu kako bi proslavio kraljičinu 70. godinu na prijestolju za TV specijal u mojoj emisiji GB News, ispunjavajući svoju davnu želju da posjeti dvorac Windsor.''

''Ali, okrutnim preokretom sudbine, sada neće moći krenuti na put dok se oporavlja u bolnici, baš kao što je propustio vjenčanje svoje kćeri s vojvodom od Sussexa nakon što je pretrpio srčani udar.''

''Samantha Markle mi je rekla: ''Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo privatnost za obitelj, za njegovo zdravlje i dobrobit. Samo mu treba mir i odmor. Božji blagoslov. Mi se molimo. Samo mu treba malo odmora. Prava je tragedija koliko je bio mučen i kroz što je morao proći zahvaljujući zanemarivanju moje sestre posljednjih nekoliko godina. To je neoprostivo'', nastavio je novinar o kratkom razgovoru s Meghaninom polusestrom.

A o njegovim zdravstvenim problemima pisalo se i prije. Njegov je krvni tlak postao problem prije moždanog udara, a za većinu zdravstvenih problema obitelj krivi Meghan.

Kako piše Daily Mail, u obitelji Markle vlada bijes što je Thomas ostavljen da sam financira svoje liječenje unatoč svojoj slavnoj kćeri.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran i Franka Vedran Ćorluka na Instagramu - 3 Vedran Ćorluka na Instagramu - 2 Vedran Ćorluka na Instagramu - 1 +14 Franka Batelić - 2 Celebrity Vedran Ćorluka oglasio se na Instagramu prvi put nakon Frankine objave da im najesen stiže druga beba!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +12 Nicole Kidman Celebrity Kidman podijelila fotografiju u blještavom topiću i oduševila fanove, no i opet potaknula na jednu raspravu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene