Procurili su neki detalji sa seta popularnih 'Prijatelja' - Jesu li Rachel i Joey i privatno bili više od prijatelja? Inače, slavna glumica tada je bila u braku s Brad Pittom...


Američki trač magazin Star objavio je intervju s Paulom LeBlancom, ocem slavnog glumca Matta LeBlanca, koji tvrdi kako je njegov sin ljubovao s glumicom Jennifer Aniston.

Jenn otkrila što se krije iza njezinog savršenog lica koje ne stari

Vezani članci Ekipa serije Prijatelji Na specijalnom okupljanju "Prijatelja" procurili dosad nepoznati detalji, između nekih su frcale iskre i u stvarnosti! Serija Prijatelji "Prijatelji" se vraćaju na ekrane nakon 17 godina, evo koliko se od tada promijenila ova najdraža šestorka!

Matt koji je proslavio u seriji ‘Prijatelji’ kao Joey navodno je s lijepom glumicom bio više od prijatelja, i to dok je ona bila u braku s glumcem Brad Pittom koji je čak i nekoliko puta gostovao u popularnoj seriji. U intervjuu je Paul otkrio neke privatne detalje iz života svoga slavnog sina, a među njima su najzanimljiviji oni oko Aniston.

PRIJATELJI Napokon riješena zagonetka stara 13 godina!

'Bio je u vezi s jednom od tih cura… s Jen. Ljubili bi se u garderobama, sve mi je o tome ispričao, a ona je tada bila udana za Brada Pitta', otkrio je Paul,  no nedugo nakon te informacije oglasili su se i glasnogovornici 46-godišnje glumice. 'To je potpuna laž. Jennifer nikada nije bila u romantičnoj ili seksualnoj vezi s Mattom LeBlancom', odlučno su poručili njezini predstavnici.

Brad je prekinuo brak s Aniston kako bi bio a Angelinom Jolie, a danas je Jenn u sretnoj vezi s Justinom Therouxom - za njih se već godinama piše kako planiraju vjenčanje, a neki izvori kažu i kako je par već vjenčan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook