Tragični događaj

Đino Lambaša: 'Ne krivim Stojana za nesreću, on je u grču i plaču'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đino Lambaša, otac pokojne glumice Dolores otvoreno je progovorio o gubitku kćeri i o tome kakav je njegov stav prema glumcu Stojanu Matavulju koji je bio za upravljačem tijekom kobne nesreće.

Prošlog tjedna tragično je preminula glumica Dolores Lambaša. Do nesreće je došlo nakon što je glumac Stojan Matavulj, s kojim je 32-godišnja Dolores bila u automobilu , naletio na drugi auto zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Pogledaj i ovo showbuzz Igra sudbine Dolores planirala prenoćiti u hotelu, u zadnji trenutak se predomislila

Doloresin otac Đino tek počinje shvaćati što se dogodilo, ali, kako kaže, ne krivi glumca za smrt njegove kćeri.

>>Shrvane kolege o Dolores: 'Tako je živjela nekako - sve, sve i do kraja

'Vozač sam već više od 35 godina i to se moglo uistinu dogoditi svakome pa i meni. Nikad ne bih dozvolio da se netko osudi za nešto što je napravio iz nehaja. Ne osuđujem Stojana jer on to nije htio učiniti. Automobili i motori u današnje su vrijeme postali najopasnija oružja', rekao je Đino.

Podsjetimo, Stojan Matavulj i Dolores Lambaša nesreću su doživjeli dok su se vraćali iz Iloka u Zagreb. Tamo su proveli večer s prijateljima u Iločkim podrumima. Iako je Dolores trebala prenoćiti u hotelu, otkazala je sobu i sa Stojanom krenula prema Zagrebu, a nesreću su doživjeli u blizini Slavonskog Broda oko 6.45 sati. Još uvijek se čekaju toksikološki nalazi kako bi pokazali je li Matavulj imao alkohola u krvi. No, Đinu Lambašu, kako kaže, ti nalazi uopće ne zanimaju.

'Još sam u strahovitom šoku i ne mogu razgovarati. Čujte, šok je bio ogroman ... Ne mogu rečenicu sastaviti', rekao je glumac nakon što je izašao iz bolnice u Slavonskom Brodu. Svoju sućut obitelji preminule glumice izrazio je nekoliko puta.

'Stojan nam je izrazio sućut. Mogu samo reći da on u ovim trenucima prolazi kroz pakao. U teškom je grču i plaču, što da vam kažem. Jad i nevolja', rekao je Đino Lambaša za Index.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene