Jedna je Nina

Osvojila je Oscara za najljepši glas Ex Yu prostora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić sinoć je nagrađena još jednim laskavim priznanjem.

Na glazbenoj  manifestaciji koja se tradicionalno održava godinama u  Banjoj Luci  dodijeljen joj je Oscar popularnosti  za najljepši glas Ex Yu prostora.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

>> Iskrena i jača nego ikad: 'Jedino pred ljubavi ostajem bez daha'

Hrvatska glazbenica nagradila je svoju publiku te im je na dodjeli nagrada otpjevala dvije pjesme. Duet sa Mirzom Šoljaninom  također je proglašen najboljom suradnjom u pop glazbi te su njih  dvoje ponjeli kući i Oscara za duet godine za zajedničku pjesmu "Duše su se srele”.

"Bavim se glazbom i poštujem muziku iznad svega. Svaka nagrada za  glas ili pjesmu znači mi najviše. Sretna sam što se dostojanstveno  bavim glazbom, a još mi je draže što nisam upala u zamku  kvantitete. Biram pjesme i pjevam ih sa puno posvećenosti. Važniji mi je glas od haljine ili cipela.To bi valjda u ovome poslu i trebalo biti  najvažnije”, izjavila je Nina Badrić koja je  godinama proglašavana najboljom pjevačicom  ovih prostora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene