'Otpale' zaruke

Osveta nakon prekida: Samo tulumi i širi glasine o bivšem

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se već neko vrijeme pisalo kako su američka teen zvijezda Miley Cyrus i glumac Liam Hemswort prekinuli zaruke, izgleda da su one točne.

Australski glumac Liam Hemsworth iselio se iz vile u kojoj je živio s bivšom Disneyevom zvijezdom Miley Cyrus. Time je konačno i potvrdio kako je prekinuo s glumicom i pjevačicom.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) problematična zvijezda Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

>> 'Škakljivi' prorezi skoro otkrili previše i prije Grammyja!

Liam i Miley u vezi su bili dvije i pol godine, upoznali su se tijekom snimanja filma 'The Last Song' 2009. godine, a zaručili su se u lipnju 2012. godine.

Problemi u njihovoj vezi počeli su prije nekoliko mjeseci. Miley je odjednom prestala spominjati Liama u intervjuima, a kulminirali su kada je procurila informacija da ju je 23-godišnji australski glumac iz filma 'Igre gladi' prevario s plavokosom glumicom iz serije 'Mad Man' January Jones.

Glumica je nakon prekida pokušavala sve kako bi ga ponizila u javnosti. 'Osvetoljubiva je, a sad svima govori da je on alkoholičar', otkrio je nedavno Liamov prijatelj, prenose američki mediji.

I dok ostali pričaju, Miley se nastavlja zabavljati. U ludim noćnim provodima prate je prijateljice, a svoje obožavatelje redovito izvještava putem Twittera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene