Dok su bili mladi!

Hit snimka princa Williama i Kate Middleton kruži internetom, pogledajte kako su se zabavljali prije nego što su postali omiljeni kraljevski par!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 7 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +18 Princ William i Kate Middleton - 3 Galerija

Na internetu je isplivala snimka Williama i Kate u mladim danima prije njihova kraljevskog braka, a čini se da su sadašnji vojvoda i vojvotkinja baš uživali u mladosti.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se videozapis kraljevskog para princa Williama i Kate Middleton prije nego su svoju ljubav ozakonili brakom, a vidljivo je da su potpuno uživali u mladosti prije kraljevskih obaveza.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i dan danas vrlo opušten par i spremni istraživati i isprobati nove stvari, ipak moraju pratiti neki kraljevski protokol i pravila koja im ne dozvoljavaju da se ponašaju kako žele.

Video mladog Williama i Kate osvanuo je na TikToku, a prikazuje fotografije njih dvoje kako uživaju plešući u noćnom klubu, a paparazzi su ih uhvatili i nakon izlaska iz kluba u, vjerojatno, pripitom stanu dok odlaze automobilom.

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times - Paramore

Par se zbog toga nije nimalo zamjerio osobama koje su vidjele videozapis, više od 4 milijuna njih, a mnogi su komentirali kako su iznenađeni i sretni zbog njihove povezanosti i ljubavi koja već dugo traje.

''Mislio sam da se nikad nisu zabavljali…'', napisao je jedan korisnik.
''Predivni su zajedno!'', ''Uvijek opušteni i cool'', pisali su ostali.

Podsjetimo, kraljevski par upoznao se 2002. godine dok su studirali na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj. Par je bio zajedno 5 godina, a onda su se nakratko razišli 2007. godine. Međutim, sudbina i ljubav ponovno su ih spojile pa je William zaprosio Kate 2010. godine, a 2011. godine imali su pravo kraljevsko vjenčanje nakon dugo vremena.

U sretnome braku dobili su troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa, a mnogima su upravo oni omiljeni kraljevski par te ih vide kao prave prijestolonasljednike engleske krune.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 3 Rico Rodriguez - 1 +17 Rico Rodriguez - 2 Nekad i sad Od bucmastog dječaka iz hit-serije do odraslog muškarca, evo kako danas izgleda svima omiljeni Manny!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Ivo Krešić +26 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović u kratkim hlačicama pokazala duge noge: ''Ajme, ovdje se nema što oduzeti ni dodati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene