Nije šala

Tuča na rubu sela - Uključili se i svećenici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj tjedan očekuju nas nove uzbudljive epizode serije ''Kud puklo da puklo'', a radnju će dodatno začiniti jedan kip, ples, organizirana tuča, oklada, septička jama, jedna kokoš, ali i jedan ukradeni poljubac i prosidba.

Velečasni Mirko će u crkvenim knjigama pronaći priču o kipu kojeg je zakopao svećenik da spriječi krvoproliće između Oštrovca i Krasinca. U Oštrovac, na poziv velečasnog Mirka, stiže don Ante svećenik iz Krasinca u pratnji krasinačkog policajca Nediljka. U epizodnim ulogama vidjet ćemo glumce Slavka Juragu u ulozi don Ante, a u ulozi policajca prepoznat ćemo Antu Krstulovića.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Strogi umirovljeni policajac Stipe Žulj pokazao svoje drugo lice

Don Ante i Mile oštro će se sukobiti oko kipa. Vidjet ćemo i kako će proći glavni događaj u selu – ples u lokalnoj krčmi, a bit će zanimljivo vidjeti i susret s Krasinčanima koji u potrazi za kipom dolaze u selo. Da bi Damir dokazao svoju muškost i obranio čast zbog glasina koje kruže pozvat će Katarinu na ples. Snježana koja samo želi da Damir bude ljubomoran na ples poziva Ljubu. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će i zašto doći do fizičkog obračuna između Kreše i Tomislava, kako će završiti dvoboj između oštrovčana i krasinčana, tko će naposljetku izvući deblji kraj u tuči koja se organizira na rubu sela. Past će i oklada između Damira i Josipa. Naime, Josip i Damir će se kladit da će Damir dobiti Katarinu u krevet za manje od sedam dana.

Đurini unuci imaju sve više problema jer nakon dovođenja vode do kuće na redu je iskapanje septičke jame. Hoće li se sami okušati u ovom izazovu ili će ovo biti samo još jedna prilika Josipu za zaradu, tek ćemo vidjeti. Tomislavu će u nadolazećim epizodama mir remetiti jedna kokoš. Damir će iskoristiti jednu situaciju i poljubiti Katarinu, a to će dovesti i do okršaja između Denisa i Damira. Hoće li Krešu Mile uključiti u odbor, ili će na svoju stranu pridobiti Zdenku?

Denis će zaprositi Katarinu, a hoće li ona pristati i hoćemo li uskoro postati svjedocima svadbe, vidjet ćemo u novim epizodama serije Kud puklo da puklo.

Ne propustite nove epizode serije ''Kud puklo da puklo'' od ponedjeljka do petka na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene