Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Bila je to teška situacija, ali mislim da radim najbolje što mogu i kako mogu s ovim kartama koje sam dobio i nosim se sa svojim problemima', kaže prevareni Andrew.


Nakon što su od ovog tjedna Andrew Silverman i Lauren Silverman službeno rastavljeni, prevareni suprug napokon je progovorio u medijima. Naime, sad već bivša supruga Lauren s kojom ima 7-godišnjeg sina, varala ga je s najboljim prijateljem Simonom Cowellom.

>> Nakon što je ostala trudna s muževim najboljim prijateljem i službeno se razvela!

Vezani članci Slika nije dostupna Ostala trudna s muževim najboljim prijateljem, a sada se i rastala Slika nije dostupna 'Spavao si s mojom ženom dok sam ja još bio u vezi s njom!'

'Ne znam mogu li im oprostiti. Nisam još razmišljao o tome. Živim dan po dan, a ne tjedan po tjedan ili mjesec po mjesec', izjavio je milijunaš za Daily Mail.

'Bila je to teška situacija, ali mislim da radim najbolje što mogu i kako mogu s ovim kartama koje sam dobio i nosim se sa svojim problemima, jedino što želim je zaštititi svog sina od ovog svega. Jako ga volimo i ne želimo da ovo utječe na njegovu budućnost. Ja sam privatna, a ne javna osoba. Mi smo privatna obitelj i volio bih da to tako ostane', rekao je.

Kako je otkriveno, Simon je za trudnu Silverman iznajmio stan za 20.000 dolara na Manhattanu, a Andrew je to komentirao: 'Sretan sam jer se sve riješilo vrlo brzo. Život ide dalje i ne planiram se osvrtati više'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook