Ovo je opako

Napokon otkrivena tajna besprijekorne figure Jennifer Lopez, ne izgleda savršeno samo zbog napornih treninga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da Jennifer Lopet redovito vježba, a njezin osobni trener sada je ispričao i zbog čega točno latino-diva izgleda toliko besprijekorno.

Osobni trener latino-dive Jennifer Lopez, David Kirsch, otkrio je tajnu njezina nevjerojatnog izgleda. U razgovoru za Vogue ispričao je što je točno "tajni recept" u vježbanju zbog kojeg Lopez u 53. godini izgleda bolje no ikada.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Pohvalio je njezin fokus i veliku volju u vježbanju, no naglasio je kako gotovo svakodnevno prolaze vrlo intenzivne treninge. "Kombiniramo kardio vježbe, pliometriju, vježbe za cijelo tijelo te posebno za donji dio tijela. Sve te vježbe su vrlo inzenzivne i ona ih shvaća jako ozbiljno, što je uzbudljivo za nekoga poput mene", ispričao je David.

Kirsch je dodao kako je Lopez po prirodi puna energije, što joj olakšava svakodnevno vježbanje. Objasnio je i kako vježbanje nije jedini segment njezina života zbog kojeg izgleda tako savršeno. Kaže kako brine o svojoj rutini i izvan teretane, a pažljiva je oko svog stila života. Brine o tome što jede, koliko spava te pokušava stresne situacije svesti na minimum.

Jennifer Lopez i njezin novi-stari dečko Ben Affleck posljednjih su tjedana goruća tema svjetskih medija.

Otkako su se pomirili, par se u rujnu prvi put pojavio zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a njima bliski izvori tvrde da su ludo zaljubljeni.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

Njihova je ljubavna priča započela 2002. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli", nakon čega su se ubrzo zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su odgodili vjenčanje i na kraju prekinuli u siječnju 2004. godine.

Veza se ponovno zahuktala gotovo 17 godina nakon propalih zaruka, što je šokiralo njihove obožavatelje, nedugo nakon što je Jennifer raskrstila s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom, s kojim se također trebala vjenčati.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Dok suprug zaljubljeno gleda u Maju Šuput, njezini obožavatelji zabrinuli su se za njega zbog smiješnog detalja

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Raskošno vjenčanje koje su svi čekali: Udala se bogata nasljednica, procurile su i prve fotografije s luksuzne svadbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene