Iako su na crvenim tepisima sređeni i glamurozni, oni su ipak samo ljudi sa svojim vrlinama, ali i manama.


Oni su bogati, poznati, slavni i popularni. Uvijek sređeni, glamurozni i savršeni. To je ipak samo jedna strana, onu drugu, koja nam nije dostupna, otkivaju nam njihovi zaposlenici koji žive u kućanstvima velikih, poznatih imena.

George Clooney

Vezani članci Britney Spears - 2 Tko je smjestio Britney Spears? Potresni film o gubitku kontrole nad vlastitim životom posrnule pjevačice! Film Jerry Maguire - 1 Šuškalo se da su par i divno su izgledali skupa, a kad su se proslavili iznenadili su javnost svojim promjenama

Iako ga prati reputacija zavodnika, njegovi zaposlenici tvrde kako je između svoja četiri zida potpuno drukčiji. Prema njihovim tvrdnjama, on vrlo često podriguje i ispušta 'golubove' pa ga osoblje naziva 'prljavom svinjom'.

Tom Cruise

Tom je navodno čista suprotnost svog kolege Georgea. On ne podnosi nered i prljavštinu, čak što više, toliko je opsjednut čistoćom da vrlo često maltretira svoje zaposlenike.

Christina Aguilera

Ona navodno svakog tjedna ima 'seksi nedjelju', a to znači da cijeli dan sa svojim suprugom provodi gola ili obučena u oskudno seksi rublje. Zaposlenici se nisu izjasnili smeta li im to ili pak u tome uživaju.

Britney Spears

Ona je jedna od onih zvijezda koje oko sebe ostavljaju kaos i nered. Oni koji za nju rade, tvrde kako pokraj kreveta ima puno seksi igračaka i kako vrlo često jede u krevetu pa ispod pokrivača nalaze ostatke hamburgera i pizze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook