Tvoje lice zvuči poznato

Oni su sve bolji i bolji - najbolji trenuci osme epizode!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Posavec zaslužila je pobjedu u osmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, a ovo su najbolji trenuci koji će se pamtiti.

Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato uspjeli su se toliko opustiti i uživati u svakoj sekundi koja ih čeka. Lude maske, zahtjevne koreografije, tonski izazovi – ništa više nije muka i u svemu se uživa.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Video koji morate pogledati – Bulić i Lozar vam imaju nešto za reći!

U osmoj se epizodi prva na pozornicu samouvjereno popela Renata Sabljak kao Prince s pjesmom 'Kiss'. Tomo je komentirao kako mu se najviše svidjelo to što je fizički doista nalikovala na izvođača. „Koreografski si sjajan, stvarno mali muškarac kakav je i on. Tvoje intonacije i kristalan glas neću niti hvaliti, tu nisam ni sumnjala. Bravo!“ kazala joj je Sandra.

'On je zanimljiv lik za skidanje. Jako je teško verbalizirati što točno treba raditi u toj pjesmi', rekla je Sandra na probama, ali nije bilo mjesta za brigu. Renata je svoj nastup jednostavno rasturila.

Nakon nje na pozornicu se popeo Luka Bulić, no nakon pobjede u sedmoj epizodi ovaj nastup nije zadivio žiri.

'Hoćeš da budem iskren ili da ostanemo prijatelji?', upitao ga je Đuro nakon što je otpjevao pjesmu' Well, Well, Well' kao Duffy. Žiri se ipak složio kako je pjevačica sama po sebi iritantna i kako Luka nije kriv. 'Duffy je u ovom spotu mlitava i ne da joj se ništa,a ti si to odlično napravio', zaključio je Giuliano.

'Puno pleše što nije u redu od nje spram mene', šalio se Luka koji se već na probama žalio na zahtjevnu koreografiju.

Na red je stigla i vrckava Maja Šuput koja je definitivno imala jedan od upečatljivijih nastupa. Kao Donna Summer otpjevala je pjesmu Hot Stuff, a od žirija je dobila same pohvale. „Drago mi je što tebe napokon vidimo u zgodnom izdanju a ne kao ružnog frajera. Svaka čast, fantastično!“ poručio joj je Tomo, a Sandra i Giuliano su se složili kako je po glasu ne bi prepoznali.

'Zašto bi samo muškarci pjevali o seksualnosti, golim ženama i kako ih treba odvesti u krevet kad to isto može žena', rekla je Maja na probama.

Na red je stigao i komičar Ivan Šarić koji je ovog puta uspio zadiviti ozbiljan žiri.

Đuro je komentirao kako ga je ponovno oduševio svojim glasovnim sposobnostima, ovoga puta kao Ella s pjesmom 'Iza ponoći', a obzirom na kostim koji je Ivan imao, Tomo je zaključio: 'Snima se nastavak Conan the Barbarian u kojem bi i ti mogao sudjelovati. Impresioniran sam pjevanjem.'
'Iza ponoći se događaju samo najbolje stvari', zaključio je Šarić koji se na probama super zabavio.

Nakon njega zapjevao je Saša Lozar Lozara kao Leann Rimes s popularnom pjesmom 'Can't Fight The Moonlight'. „Ti imaš taj falset koji može svašta učiniti“ pohvalio ga je Giuliano, a Đuro mu je iskazao svoje suosjećanje zbog kostima: „Ja sam cijelo vrijeme tako suosjećao s tobom, ali ne zbog tvoje interpretacije nego zbog tih uskih hlača. Jako lijepo si intonirao, ali takva je pjesma.“

'Svaki ženski lik je teško za napraviti', komentirao je Saša na probama, ali s njim se ne bi složila Sandra.

„Mazna, romantična, ženskasti glas. Jako ti dobro ove plave ženskice mazne leže“ bile su riječi kojima je Sandra opisala nastup Saše

Maja Posavec, bez sumnje savršeno je skinula glas pjevačice Toni Braxton i s pjesmom 'Unbreak My Heart' prvi put pobijedila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. „Cijelo vrijeme sam bila naježena. Jako umjetnički, jako emotivno, jedna kombinirana tehnika pjevanja, prekrasno intonirano, wow! Ovo ti je najbolji nastup.“ poručila joj je Sandra, a ostatak žirija se složio s njom.

Đuro je kazao kako je upravo njezin nastup bio pravo olakšanje nakon svih 'lažnih žena' te dodao: „S minimalnim sredstvima napravit takvo raspoloženje, čestitke! Beskrajno sam uživao!“

Predzadnja je nastupala Ivana Marić kojoj, prema riječima žirija, savršeno leže muški likovi. „Meni si bila odlična, počevši od te grimase. Dobra si bila!“ komentirao je Giuliano njezinu transformaciju u Duška Lokina s pjesmom 'Dobro jutro Dalmacijo', a Đuro je najviše bio impresioniran njezinom energijom: „Krasno je vidjeti kako se ti uvijek zabavljaš kad pjevaš, a i publika isto.

'Duško je jedan veseli i živahan lik, pravi vragolan', zaključila je Ivana nakon što je imala tjedan dana vremena za ući u lik.

Iako je do sada uglavnom zauzimao posljednja mjesta na ljestvici, transformacija u Boney M.-a s pjesmom 'Ma Baker' za Dušana Bućana pokazala se kao pun pogodak.

'Moja mama će voljeti ovu stvar', najavio je Dušan na probi.

Đuro mu je čestitao na plesu i zabavi, Tomu mu je rekao kako mu je super legla uloga Nijemca i da je rođen za to, a zadovoljna je bila i Sandra: „Jako sam zadovoljna, puno bolje ti leže uloge mafijaša nego žena. Večeras si me zaista zadivio i ovo ti je najbolji nastup!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene