Pogledajte fotke

Američki OSKAROVAC na odmoru u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najviše od svega ga je oduševila činjenica da je s obitelji mogao neometano uživati u svom odmoru.

Robert Zemeckis, američki filmski redatelj, producent i scenarist boravio je sa obitelji na odmoru u dubrovačkom Hotelu Excelsior.

Pogledaj i ovo showbuzz Elita u Dubrovniku Najbogatiji Hrvat sa zaručnicom uživao u nezaboravnom koncertu

Redatelj koji je svjetsku slavu stekao filmskim hitovima 'Povratak u budućnost', a Oscara dobio za režiju filma' Forrest Gump', u Dubrovniku je boravio na odmoru koji provodi sa svojom obitelji – suprugom i troje djece.

>> Trostruki oskarovac stiže u Zagreb!

Iako prvi puta u Hrvatskoj, slavni redatelj izjavio je kako mu to sigurno neće biti i posljednji put. Oduševljen ljepotama Dubrovnika najavio je ponovno svoj dolazak u skorijoj budućnosti. Najviše od svega ga je pak oduševila činjenica da je s obitelji mogao neometano uživati u svom odmoru u jednom od najljepših gradova na Mediteranu.



Na odlasku, slavni redatelj fotografirao se za Excelsiorov čuveni 'Zid slavnih' – galeriju poznatih osoba koje su proteklo stoljeće boravili u kultnom hotelu koji upravo ove godine slavi stoljeće svog postojanja a proslavit će ga jedinstvenim glazbenim događajem na Stradunu - koncertom renomirane svjetske glazbene zvijezde – Bryana Ferrya u pratnji orkestra, koji će se održati 30. rujna kao poklon građanima Dubrovnika, njegovim gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene