Pink je u nedjelju navečer prilikom dodjela MTV nagrada uputila osjećajni govor svojoj šestogodišnjoj kćeri Willow.


Osjećajna je Pink prilikom dodjela MTV nagrada uputila snažno priznanje svojoj šestogodišnjoj kćeri Willow. Pjevačica je prihvatila svoju nagradu podijelivši priču o slici tijela i izazovima podizanja kćeri.

Vezani članci Pink Slavni doniraju milijunske iznose za pomoć požarima zahvaćenoj Australiji: "Shrvana sam u potpunosti" Kendall i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno

37-godišnja Pink prisjetila se kako joj je Willow jednom prilikom rekla: "Ja sam najružnija djevojka koju poznajem. Izgledam kao dječak s dugom kosom." Na to joj je ona odgovorila: "Što misliš kako ja izgledam? Ljudi me ismijavaju, kažu da izgledam kao muškarac ili da sam previše muškobanjasta ili previše otvorena. Vidite li da mi raste kosa? Vidite li kako mijenjam svoje tijelo?"

Dodala je: "Djevojčice, ne mijenjamo se. Uzmemo kamen i napravimo biser. Pomažemo drugim ljudima da se promijene, kako bi vidjeli sve vrste ljepote."

Pink je završila svoj strastveni govor porukom upućenom kćeri koja je bila u publici: "A ti si moja draga i lijepa djevojčica i volim te". Ranije, neposredno prije govora, Pink je izvodila svoje hitove uključujući i novi singl 'What About Us'. Tijekom izvođenja, Willow je pjevala uz svoju mamu dok je sjedila u publici. Na dodjeli nagrada nije bio njezin sedmomjesečni sin Jameson. Na Instagramu trostruka dobitnica Grammyja podijelila je fotografiju svog najmlađeg sina uz opis: "Mala kuglica koja gleda svoju majku".

Prije nego što je prihvatila nagradu 'Vanguard', veteranska pjevačica zauzela je pozornicu za izvedbu.
Nagrada 'Vanguard' nagrađuje glazbenike koji su imali utjecaja u pop-kulturi svojim pjesmama te modnim i glazbenim videozapisima. Dobitnica Grammyja objavila je svoj debitantski album 2000. godine, a objavit će i svoj sedmi album 'Beautiful Trauma' 13. listopada, piše Daily Mail.

 

Little meatball watching his mama #vmas

A post shared by P!NK (@pink) on