Zlatna pirueta

Ivana Nanut privukla pažnju južnokorejskih medija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog južnokorejske klizačice Kim Yune jučer je u zagrebačkoj Ledenoj dvorani vladalo pravo opsadno stanje. Na licu mjesta bila je i naša novinarka Ivana Nanut koja je privukla pažnju južnokorejskih medija.

Na Zlatnu piruetu je pristiglo čak dvije tisuće obožavatelja klizačice Kim Yune i to iz daleke iz daleke Južne Koreje. Jednu od najbogatijih sportašica svijeta u Zagrebu je  pratilo i stotinjak novinara iz njezine domovine i Japana.

Pogledaj i ovo Rob Lowe (Foto: Dnevnik.hr) Ekskluzivni intervju! Za njim su 80-ih uzdisale žene diljem svijeta, a onda se odao opijatima, ali se i uspio vratiti na pravi put

Kim Yuna uživa status holivudske zvijezde, a na treningu u Domu sportova bila je Ivana Nanut koja je razgovarala i s našim mladim klizačkim nadama. Osim toga, privukla je pažnju i stranih medija među kojima je bio i reporter iz Koreje Nub Byung-Ho koji je bio iznenađen koliko se novinara okupilo na press konferenciji.

'Loli te voli' u limitiranom izdanju za Zlatnu piruetu Zagreba

Pitao je našu Ivanu Nanut koliko je popularno klizanje u Hrvatskoj, prije svega zbog mase ljudi su znatiželjno došli pogledati klizačku zvijezdu Kim Yunu.

Na Zlatnoj pirueti, najstarijem klizačkom natjecanju na svijetu, u idućim se danima može očekivati puna Ledena dvorana jer je čak oko dvije tisuće njezinih obožavatelja iz Južne Koreje već kupilo svoje ulaznice.

Pogledajte i cijeli prilog u inMagazinu u 17.20 samo na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene