Jimmy Kimmel i ove je godine pripremio iznenađenje za one koji su se tome najmanje nadali. Usred dodjele Oscara s najvećim holivudskim facama otišao je u kino!

Galerija


Ovogodišnja dodjela Oscara prošla je poprilično mirno. Bez skandala i velikih iznenađenja. Očekivano, u glavnim kategorijama slavili su Guillermo del Toro i film "Oblik vode", a ni u ostalim kategorijama nije bilo prevelikih iznenađenja. Ipak, monotoniju je razbio sjajan domaćin Jimmy Kimmel koji je i ove godine priredio pravi šok, i to onima koji ga nisu ni najmanje očekivali.

Pogledajte kako je Jennifer Lawrence s čašom punom vina bauljala po dvorani prije dodjele. 

Vezani članci Dodjela Oscara (FOTO: Getty) Ovo vjerojatno niste znali! Zanimljivosti s Oscara koje bi vas mogle iznenaditi Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Uoči dodjele: Odjeven u kupaonski ogrtač sjedi i drži kip Oscara u ruci

Tijekom prijenosa uživo sa zvijezdama A-liste Kimmel se uputio u obližnje kino i gledateljima pripremio spektakl o kakvom su mogli samo sanjati. Usred filma "A Wrinkle in a Time" u kinodvoranu su zajedno s Kimmelom upali Armie Hammer, Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt i Guillermo del Toro.

Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty)
Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty)

Sretnicima koji su se u tom trenutku našli tamo otkrio je i da su trenutno u prijenosu uživo, no to ih nije ni najmanje smelo. Oduševljeni i ushićeni, uživali su u druženju sa holivudskim facama, za koje nisu ni slutili da će ih sresti. Na kraju je pao i jedan selfie koji je Kimmel podijelio na svom Twitteru. Sličnu stvar voditelj je napravio i prošle godine, samo što tada nije napuštao Dolby Theatar, već je u njega doveo grupu turista koji su bili uvjereni da idu u muzej.