Povukao se s Oscara

Nakon zataškanog skandala Casey Affleck bez objašnjenja otkazao angažman

Casey Affleck (FOTO: Getty) Casey Affleck (FOTO: Getty)

Casey Affleck, mlađi brat glumca i redatelja Bena Afflecka, povukao se kao prezenter s dodjele Oscara.

Casey Affleck, glumac kojega su dvije članice filmske ekipe na jednom filmskom setu optužile za seksualno uznemiravanje, povukao se kao prezenter s dodjele nagrada Oscar 2018., objavila je u četvrtak glasnogovornica dodjele američke filmske nagrade.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 level pro! Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Očekivalo se da će Affleck (42), koji je lani osvojio nagradu Oscar za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Manchester by the Sea", ove godine predati nagradu Oscar za najbolju glumicu, u skladu s tradicijom dodjele.

Affleckova glasnogovornica Mara Buxbaum potvrdila je da Affleck neće sudjelovati na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Američke filmske akademije, no odbila je bilo kakva daljnja objašnjenja.

Affleck, mlađi brat glumca i redatelja Bena Afflecka, osvojio je 2017. nagradu za najboljeg glumca u konkurenciji s Denzelom Washingtonom i Ryanom Goslingom. Osvojio je i Zlatni globus te brojne nagrade filmskih kritičara.

Tada je pobijedio unatoč tome što su se uoči dodjele pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje. Optužile su ga dvije članice filmske ekipe koja je s njim radila na jednom ranijem filmu, a optužbe su navodno riješene bez suda, nagodbom uz nepoznati iznos naknade.

Affleckov odvjetnik tada je odbacio sve optužbe na račun Afflecka. (HINA)

Casey Affleck (FOTO: Getty) Casey Affleck (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene