Očekivano?

Krivce za gaf na Oscarima sustigla drastična kazna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odgovorne za najveći gaf u dosadašnjoj povijesti Oscara sustigla je kazna.

Još uvijek se ne stišava bura oko neviđenog gafa na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Kriva koverta dospjela je u ruke prezentera Warrena Beattyja i izazvala najveću katastrofu u dosadašnjoj povijesti dodjele nagrada.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Briljantan uradak! Favorit ovogodišnjih Oscara: Jedan od najvažnijih filmova prošle godine, potresan i nužan

Najboljim filmom proglašen je "La la land", a ubrzo nakon što se glumačka ekipa našla na pozornici ispostavio se da je riječ o zabuni. Slavio je ipak "Moonlight", no do slavlja nije bilo odgovornima u kompaniji PricewaterhouseCooper koja se bavi računovodstvom i koja s Akademijom filmskih umjetnosti i znanosti surađuje od 1934. godine.

Iz kompanije su odmah preuzeli odgovornost na sebe tvrdeći da je prezenterima zabunom dodijeljena rezervna omotnica, a sada je cijeli slučaj dobio i svoj epilog.

Predsjednica Akademije Cheryl Boone Isaacs izjavila je da odgovorni za ovaj povijesni gaf više nikada neće raditi na dodjeli Oscara. Jedan od glavnih krivaca je i predstavnik PwC-a Brian Cullinan koji je na Twitteru neposredno prije objave dobitnika objavio, pa kasnije izbrisao, fotografiju Emme Stone s Oscarom. Zbog pogreške koja mu se dogodila bio je rastresen pa je zabunom prezenterima dao krivu omotnicu, pojasnila je Cheryl Boone Isaacs, piše Boston Globe.

Ostavku je odmah dobila i Cullinanova kolegica Martha Ruiz. Njih dvoje trajno su suspendirani sa svih poslova koji imaju veze s Akademijom, dodala je Boone Isaacs.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene