Priča šokirala svijet

Milijunaš ga uzeo pod svoje - tragedija koju nitko nije mogao predvidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijet' film je koji je pokupio čak pet nominacija za Oscara, a glavni glumac gotovo je neprepoznatljiv. Film u domaća kina stiže 5. veljače.

Iako smo navikli glumca Steve Carella gledati u komičnim serijama i filmovima, ovoga je puta iznenadio ulogom. Ne samo da je drugačije od svega što je do sada igrao, već je i promijenio izgled - dobio je novi nos pa je na prvu doista teško prepoznati o kome se radi.

Pogledaj i ovo showbuzz razveselili obožavatelje Neobično okupljanje glavnih zvijezda kultne serije: Otkrili kako izgledaju 7 godina kasnije i objasnili svoju ponovnu popularnost

OSCAR 2015: Objava nominacija za najprestižniju filmsku nagradu!

Što se tiče filma 'Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijet' Carell je utjelovio bogataša John du Ponta koji je na svoje imanje pozvao dobitnika zlatne Olimpijske medalje u hrvanju Marka Schultza kako bi mu pomogao trenirati za nadolazeće Olimpijske igre u Seoulu 1988. godine.

Schultz (igra ga Chaning Tatum) odmah pristaje nadajući se da će konačno izaći iz sjene vlastitog brata Davea. Vođen skrivenim namjerama, du Pont Schultzovo treniranje i 'treniranje' ostatka prvoklasnog hrvačkog tima vidi kao priliku da dobije poštovanje društva u kojem se kreće, ali i – što je puno važnije – svoje majke.

U početku je Mark opčinjen pažnjom koju mu du Pont pruža pa ga počne gledati kao neku vrstu očinske figure čije odobravanje mora dobivati konstantno. Iako mu u početku pruža potporu, du Pontova kompleksna osobnost uskoro se mijenja i on Marka uvodi u nezdravi svijet koji ugrožava njegovu karijeru. Njegovo ponašanje i okrutne psihološke igre uskoro počnu ugrožavati Markovo ionako poprilično nestabilno samopouzdanje. U međuvremenu, du Pont je fiksiran na Davea koji mu ne popušta i vjeruje da postoje stvari koje novac ne može kupiti. Uz rastuću du Pontovu paranoju i razdvojenost dvojice braće, ovaj trio uskoro kreće prema tragediji koju nitko nije mogao predvidjeti...

Pogledjate i trailer film - što mislite, ima li Carell šance u kategoriji Najbolji glavni glumac?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene