Od nje se svašta može očekivati, ali ovog puta je ostavila svih bez daha i to u pozitivnom smislu.


Lady Gaga poznata je po tome da uvijek nešto izvodi. Izvela je nešto i ovaj put na dodjeli Oscara i ostavila publiku i milijune gledatelja bez daha.

FOTO Je li ovo najčudniji trenutak na crvenom tepihu?

Vezani članci Lady Gaga Što kažete na Lady Gaginu izvedbu američke himne? Pogledajte nastup koji je uveličao povijesni dan SAD-a Slika nije dostupna Oscarovski selfie: Uletila joj u kadar, no je li je i uspjela zasjeniti?

Pokazala je kako i bez haljine od mesa i čudnih kreacija može i zna privući pažnju, a za to joj je bio dovoljan samo glas.

Komplimenti su pljuštali sa svih strana. Netko je iz publike doviknuo kako joj odmah treba dati Oscara za izvedbu 'The Hills Are Alive', 'My Favourite Things', 'Edelweiss' i 'Climb Ev'ry Mountain'. Gaga je izvela pjesme u čast pedesete godišnjce filma 'Moje pjesme, moji snovi' koje je u originalu izvodila Julie Andrews.

Oduševljenje je bilo još veće kada joj se na oskarovskoj pozornici pridružila diva Julie Andrews osobno kako bi je zagrlila i zahvalila joj se.

'Uistinu mi je zagrijalo srce, stvarno je', rekla je Julie za fantastičnu izvedbu Lady Gage.

Spomenimo i to da je za raskošnu haljinu koju je nosila na crvenom tepihu trebalo 1600 sati kako bi je izradili.Ukupnu listu dobitnika Oscara 2015 pogledajte u našem glavnom članku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook